Ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου θεωρεί «μη ρεαλιστική» τη μεταγραφή μέσα στον Ιανουάριο του Γάλλου ποδοσφαιριστή της Ατλέτικο Μαδρίτης, Λούκας Ερνάντεζ, στο βαυαρικό σύλλογο, ο οποίος αναζητεί ικανούς αμυντικούς για την ενίσχυση της ομάδας. «Είχαμε συζητήσεις που θα συνεχιστούν, αλλά η άφιξη του αυτό το χειμώνα δεν είναι ρεαλιστική», δήλωσε ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς στη Bild, με την χειμερινή μεταγραφική περίοδο να λήγει στις 31 Ιανουαρίου.

Ο Ερνάντεζ, που ήταν μέλος της εθνικής Γαλλίας που θριάμβευσε στο Μουντιάλ της Ρωσίας, έχει μια χρηματιστηριακή αξία που εκτιμάται στα 60 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του με την Ατλέτικο είναι 80 εκατ. ευρώ. Ο 22χρονος παίκτης, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί το ίδιο καλά ως αριστερός και κεντρικός αμυντικός, παραμένει ψηλά στο μεταγραφικό ενδιαφέρον της Μπάγερν, όπως και ο νεαρός εξτρέμ της Τσέλσι, Κάλουμ Χάντσον-Οντόι.

«Θέλουμε να αποκτήσουμε αυτόν τον παίκτη, και είμαι απόλυτα πεπεισμένος για τις ικανότητές του. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με την Τσέλσι», δήλωσε ο Σαλιχάμιτζιτς. Πρόσφατα ο προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Σάρι, άσκησε σκληρή κριτική στην Μπάγερν, την οποία κατήγγειλε για «αντιεπαγγελματική» προσέγγιση του νεαρού Άγγλου ποδοσφαιριστή.

Ο γερμανικός σύλλογος απέκτησε πρόσφατα άλλους δύο νεαρούς παίκτες, τον 18χρονο Καναδό επιθετικό Αλφόνσο Ντέιβις και τον 22χρονο Γάλλο διεθνή Μπενζαμέν Παβάρ, ο οποίος όμως θα ενσωματωθεί στην ομάδα της από την 1η Ιουλίου.