Εισβολή στο στούντιο της ΕΡΤ προκειμένου να διακόψουν το δελτίο ειδήσεων που μεταδιδόταν εκείνη την ώρα ζωντανά και να κοινοποιήσουν τα συνδικαλιστικά τους αιτήματα, πραγματοποίησαν εκπαιδευτικοί, το βράδυ του Σαββάτου. Οι εκπαιδευτικοί που εισέβαλαν στο στούντιο κτυπώντας δυνατά τις πόρτες έριξαν το δελτίο ειδήσεων με αποτέλεσμα η ΕΡΤ να προβάλλει για τουλάχιστον 45 λεπτά διαφημίσεις.

Καθώς το δελτίο είχε αρχίσει ήδη μερικά λεπτά και μετέδιδε πληροφορίες για την επικείμενη συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου, η παρουσιάστρια διέκοψε τον δημοσιογράφο που έλεγε το ρεπορτάζ του για να ανακοινώσει στους τηλεθεατές ότι πρέπει να προβληθούν εκτάκτως διαφημιστικά μηνύματα. Και ενώ η ανησυχία χιλιάδων τηλεθεταών ήταν έκδηλη, καθώς επί μισή και πλέον ώρα από τη διακοπή του το δελτίο δεν εμφανιζόταν στις οθόνες, αιφνιδιαστικά η εικόνα από το στούντιο της ΕΡΤ επανήλθε και η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πώς υπήρξε εισβολή εκπαιδευτικών στο χώρο και πως σε λίγη ώρα θα τους διδνόταν ο λόγος για να εκφράσουν τα αιτήματά τους.

Η ομάδα των εκπαιδευτικών είχε καταλάβει γειτονικό από εκείνο του δελτίου ειδήσεων στούντιο, και έχοντας απλώσει πανό καταφέρθηκαν κατά της ΕΡΤ για το ότι δεν μετέδωσε την είδηση του ξυλοδαρμού τους από την Αστυνομία στο προχθεσινό τους συλλαλητήριο ενω ακόμη διατράνωσαν την αντίθεση τους στο νομοσχέδιο Γαβρόγλου για τους διορισμούς που θα επιφέρει νέες απολύσεις στερώντας από χιλιάδες παιδιά το δικαίωμα στην εκπαίδευση.