Τη δική του απάντηση στον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου έδωσε ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος για το «κακομαθημένο παιδί».

Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο κ. Καμμένος έσπευσε να τον ευχαριστήσει για τις πρωτοχρονιάτικες απειλές, τονίζοντας ότι «δε σας φοβάται κανείς πια».

Αναλυτικότερα η ανάρτηση του Πάνου Καμμένου:

https://twitter.com/PanosKammenos/status/1080574872391168008

Τσαβούσογλου: Προσέξτε το κακομαθημένο παιδί

Υπενθυμίζεται ότι ο τούρκος ΥΠΕΞ, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην τουρκική Ακαδημία Χωροφυλακής και Ακτοφυλακής, αναφέρθηκε στον Πάνο Καμμένο, τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε «κακομαθημένο παιδί», ενώ μίλησε και για την Κύπρο, κάνοντας μάλιστα σαφείς αναφορές στην εισβολή από τα τουρκικά στρατεύματα κατοχής.

«Προειδοποιούμε την Ελλάδα: έχετε ένα κακομαθημένο παιδί, τον υπουργό Αμυνας. Λέτε είναι »το κακομαθημένο παιδί μας». Προσέξτε το κακομαθημένο σας παιδί διαφορετικά θα μπορούσε να προκληθεί ένα ατύχημα, το υπενθυμίζουμε, Αυτό είναι ουσιαστικά μια εξαιρετικά φιλική προειδοποίηση» είπε με προκλητικό τρόπο ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου απαντώντας στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Πάνου Καμμένου, όπου μεταξύ άλλων, ο έλληνας ΥΠΕΘΑ αναφέρθηκε στις κλιμακούμενες προκλήσεις των γειτόνων μας και στις δυνάμεις κατοχής στην Κύπρο.