Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί ο θάνατος τεσσάρων νεογέννητων μωρών, για τον οποίο κατηγορείται ένα ζευγάρι στην Πολωνία.

Οι φερόμενοι ως δολοφόνοι γονείς, έκρυψαν τα πτώματα των βρεφών στην οικία τους. Τρία από αυτά τα τοποθέτησαν σε μία σόμπα, ενώ το άλλο το έθαψαν κάτω από δέντρο στον κήπο τους…

Σύμφωνα με την Daily Mail, η οποία φέρνει την είδηση στη δημοσιότητα οι Αρχές θορυβήθηκαν και άρχισαν έρευνες μετά από υποψίες των γειτόνων τους, οι οποίοι κατήγγειλαν πως η 27χρονη Aleksandra J -η οποία τώρα κατηγορείται για τέσσερις ανθρωποκτονίες- ήταν έγκυος τέσσερις φορές τα πέντε τελευταία χρόνια, ωστόσο ποτέ τους δεν είδαν κάποιο παιδί.

Μάλιστα, όταν κάποιοι από αυτούς τη ρώτησαν εάν είναι έγκυος, τούς είχε απαντήσει πως έχει απλά «προβλήματα στο στομάχι». Μάλιστα, σύμφωνα με την Daily Mail, το ζευγάρι έχει άλλον έναν γιο έξι ετών.

Η αστυνομία εντόπισε στο αγρόκτημα της Aleksandra J και του Dawid W τα πτώματα των παιδιών τους και τους συνέλαβε επί τόπου.

Σύμφωνα με τους ανακριτές, η «μητέρα» γεννούσε κάθε παιδί στην μπανιέρα του σπιτιού, ενώ αμέσως μετά τα τοποθετούσε σε πλαστικές σακούλες ώσπου να πεθάνουν από ασφυξία.

Ο Dawid ομολόγησε ότι άσκησε ψυχολογική πίεση στη σύντροφό του να μην αναφέρει τις εγκυμοσύνες στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης, καθώς δεν ήθελε να έχει περισσότερα παιδιά μαζί της.