Η εβδομάδα των Χριστουγέννων ανοίγει με τον Ερμή στον Τοξότη να τετραγωνίζεται με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και μια θολούρα να επικρατεί, δυσκολεύοντάς μας να διακρίνουμε τι πραγματικά υπάρχει μπροστά μας, καθώς η φαντασία μπλέκεται με την πραγματικότητα και περιπλέκει τα πράγματα. Ακούστε το ένστικτό σας, ανοίξτε την καρδιά σας, εμπιστευτείτε το σύμπαν που συνήθως μας προσφέρει αυτό που χρειαζόμαστε και απολαύστε τις γιορτινές ημέρες συντροφιά με τα αγαπημένους σας!

Περισσότερο επηρεάζονται Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες καθώς και Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι. Κατά τα λοιπά την εορταστική εβδομάδα, που άρχισε:

Κριέ στο επίκεντρο παραμένουν και τις γιορτινές ημέρες τα επαγγελματικά, που απαιτούν ανακλαστικά και συγκέντρωση στο στόχο σου, κάτι που ξέρεις να κάνεις. Οικονομικά θα υπάρξουν έξοδα αλλά θα μπορέσεις να αντεπεξέλθεις. Φρόντισε να πάρεις μικρές ανάσες!

Ταύρε τα φετινά Χριστούγεννα θα είσαι πιο εκφραστικός, και, αν το θελήσεις μπορεί να ταξιδέψει. Να είσαι προσεκτικός στις κοινωνικές και επαγγελματικές σου συναναστροφές. Φρόντισε επίσης την οικογένεια και αυτούς που θεωρείς δικούς σου και δέξου τις προσκλήσεις φίλων και δεν θα χάσεις.

Δίδυμοι το κλίμα των Χριστουγέννων ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σου, αλλά καλό θα ήταν να αποφύγεις τις υπερβολές του χαρακτήρα σου. Το διάστημα είναι ευχάριστο μεν, αλλά δεν είναι τόσο ουσιαστικό όσον αφορά στις νέες γνωριμίες, οπότε έχε το νου σου.

Καρκίνε η μαγεία των Χριστουγέννων σε παρασύρει και βρίσκεις τρόπους να διασκεδάσεις, αλλά και να ανταποκριθείς σε καλέσματα και συναναστροφές. Πρόσεξε λίγο τα έξοδά σου, ακολούθησε το ένστικτό σου και θα κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Λέοντα  σε τυχόν εξόδους και κοινωνικές συναναστροφές δώσε προτεραιότητα σε οτιδήποτε σε συγκινεί και σε ενδιαφέρει και μην ξεφεύγεις από το τυπικό που σου προσφέρει ασφάλεια σε κάθε σου δραστηριότητα.

Παρθένε έχεις την αίσθηση ότι δεν σου φτάνει ο χρόνος για να ολοκληρώσεις αυτά που έχεις σχεδιάσει, ωστόσο χαλάρωσε και απόλαυσε τις ημέρες καθώς  κανείς δεν θα είναι αυστηρός μαζί σου τέτοιες ημέρες. Αισθηματικά θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις με τον σύντροφό σου.

Ζυγέ τα Χριστούγεννα είναι για σένα περίοδος χαράς οπότε φρόντισε τον εαυτό σου, την κοινωνική σου ζωή και εκείνους που αγαπάς και θα περάσεις όμορφα. Απέφυγε προγράμματα της τελευταίας στιγμής , που δεν σε ευνοούν.

Σκορπιέ τα φετινά Χριστούγεννα είναι ιδιαίτερα συναισθηματικά για σένα, οπότε φρόντισε να εκφραστείς ελεύθερα, να κάνεις πράξη τις σκέψεις σου και να δώσεις χαρά και στους άλλους. Οικονομικά θα αντεπεξέλθεις σε οτιδήποτε χρειαστεί.

Τοξότη η εβδομάδα των Χριστουγέννων ευνοεί συναναστροφές αλλά και ταξίδια. Μην αφήσεις το συναίσθημα  να σε μπλοκάρει. Φέρσου διπλωματικά και μείνε ανεπηρέαστος από κάποια συμπεριφορά ανθρώπου του περιβάλλοντός σου. Οικονομικά θα ξοδευτείς αλλά θα το απολαύσεις!

Αιγόκερε οι μέρες των Χριστουγέννων προβλέπονται να κυλήσουν χωρίς εκπλήξεις. Προφύλαξε λίγο την οικογένεια και προνόησε για τους μεγαλύτερους συγγενείς σου. Συναντήσεις και συναναστροφές είναι στο πρόγραμμα.

Υδροχόε τα φετινά Χριστούγεννα θα έχουν κάποια νευρικότητα, η οποία θα ξεπεραστεί με την αισιοδοξία σου. Φερσου διπλωματικά όταν σε πιέσουν και κράτα αποστάσεις από ότι μπορεί να προκαλέσει αναστάτωση.

Ιχθύ η καλή οργάνωση σε όλους τους τομείς θα σε βοηθήσει να περάσεις ευχάριστα τις γιορτινές ημέρες. Εάν ταξιδέψεις φρόντισε τις λεπτομέρειες του ταξιδιού σου. Αισθηματικά οι μέρες έχουν κάποια νευρικότητα αλλά κοινωνικά είσαι ευχάριστη συντροφιά και περιζήτητος!

Οτι και αν κάνετε φροντίστε να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε. Καλά Χριστούγεννα!