Η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως σιγά σιγά ψάχνει για τον αντικαταστάτη του Λουίς Σουάρες, ο οποίος διανύει το 32ο έτος της ηλικίας του. Οι μπλαουγκράνα έχουν στο στόχαστρο τους κάποιες σπουδαίες περιπτώσεις παικτών όμως αυτή που έχει ξεχωρίσει η διοίκηση της ομάδας είναι ο Χάρι Κέιν.

Για αυτό τον λόγο η Μπαρτσελόνα ετοιμάζει μυθική πρόταση ύψους 200 εκατ. ευρώ (!) το καλοκαίρι για την απόκτηση του Κέιν! Ο Αγγλος επιθετικός της Τότεναμ, είναι σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας «Daily Star», ο εκλεκτός του Ερνέστο Βαλβέρδε για την επίθεση της ισπανικής ομάδας και θεωρεί πως μαζί με τους Μέσι και Κουτίνιο θα φτιάξει μια σπουδαία τριάδα ποδοσφαιριστών.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σουάρες που βαδίζει στα 32 του χρόνια έχει δηλώσει πως οι μπλαουγκράνα θα πρέπει φυσιολογικά να ψάξουν να τον αντικαταστήσουν και οι Καταλανοί βλέπουν στο πρόσωπο του Κέιν τον ιδανικό διάδοχο του Ουρουγουανού σταρ. Ο Αγγλος διεθνής φορ έχει συμβόλαιο με την Τότεναμ έως το καλοκαίρι του 2022, όμως αν η ομάδα της Καταλονίας προσφέρει πράγματι 200 εκατ. ευρώ μοιάζει αδύνατον να μην δεχτούν τα σπιρούνια.