temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Γκέλες για τις ομάδες της Ρώμης
Ποδόσφαιρο

Γκέλες για τις ομάδες της Ρώμης

Ρόμα και Λάτσιο παραχώρησαν χορταστικές ισοπαλίες σε Κάλιαρι (2-2 εκτός) και Σαμπντόρια (2-2 εντός), χάνοντας αμφότερες έδαφος στη μάχη της τετράδας της Serie A.

Πολύτιμους βαθμούς άφησε η Ρόμα στη Σαρδηνία, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Κάλιαρι για την 15η αγωνιστική του Καμπιονάτο κι έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την τετράδα των πρωτοπόρων του ιταλικού πρωταθλήματος. Τα τέρματα της ομάδας της Ρώμης, που είχε βασικό στο κέντρο της άμυνας τον Κώστα Μανωλά, σημείωσαν οι Κριστάντε (14΄) και Κόλαροφ (41΄), ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 84΄ με τον Ιονίτα.

Όλα έδειχναν πως οι Ρωμαίοι θα έφευγαν με τη νίκη. Ειδικά όταν αποβλήθηκαν σε μια στιγμή με πολύ ένταση οι Τσεπιτέλι (δεύτερη κίτρινη) και Σρνα (απευθείας κόκκινη) στο 94’ . Όμως η Κάλιαρι δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και ισοφάρισε στο 90+5’ με τον Σάου.

Ανάποδη εξέλιξη είχε το Λάτσιο-Σαμπντόρια. Σε μια ματσάρα με τρομερή εξέλιξη στο Ολύμπικο, οι Γενοβέζοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 21’ με τον έμπειρο στράικερ Κουαλιαρέλα. Από εκεί και πέρα η Λάτσιο κυριάρχησε και ζήτησε έντονα το γκολ της ισοφάρισης. Οι Ιμόμπιλε (27’), Παρόλο (55’) και Κορέα (73’) όμως, σπατάλησαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν. Τη λύση τελικά έδωσε ο κεντρικός αμυντικός Φραντσέσκο Ατσέρμπι που με κοντινό τελείωμα εντός περιοχής νίκησε τον Αουδέρο για το 1-1 στο 79′.

Από εκεί και πέρα έγιναν απίστευτα πράγματα στο ματς. Στο 90+2′ ο Μπερεζίνσκι αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας τη Σαμπντόρια με 10 παίκτες. Στο 95′ ο διαιτητής Νταβίντε Μάσα είδε το χέρι του Άντερσεν μέσω VAR και έδωσε πέναλτι στη Λάτσιο με τον Ιμόμπιλε να κάνει το 2-1. Το ματς όμως είχε και άλλο δράμα, με τον Σαπονάρα κυριολεκτικά στην τελευταία στιγμή της αναμέτρησης με αεροπλανικό αλά Ζλάταν έκανε το 2-2, ολοκληρώνοντας ένα τρελό ματς.

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων