Σε νέο γύρο κινητοποιήσεων κατά των πλειστηριασμών, αλλά και κατά διώξεων από την κυβέρνηση καλεί τους πολίτες η Λαϊκή Ενότητα, αύριο, Δευτέρα 3/12/2018 στις 13:00, έξω από την ΓΑΔΑ.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΛΑΕ η συγκέντρωση οργανώνεται ως μια ενέργεια συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους τρεις αγωνιστές του Κινήματος κατά των πλειστηριασμών, Θανάση Γούναρη, Πρόεδρο του Κόμματος Πειρατών Ελλάδος , Αυγή Βουτσινά μέλος του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α και  Αντώνη Μαυρομμάτη στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας, έξω από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών στην οποία, έπειτα από πρωτοβουλία του «Τμήματος Προστασίας του Κράτους και του Πολιτεύματος» της Κρατικής Ασφάλειας, κλήθηκαν να απολογηθούν για την δράση τους ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Η Λαϊκή Ενότητα επιτίθεται στην κυβέρνηση για τη συνέχιση των διώξεων οι οποίες ξεκίνησαν αρχικά στο πρόσωπο του Γραμματέα Παναγιώτη Λαφαζάνη. «Σκοπός της κυβέρνησης είναι να κατατρομοκρατήσει τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες, που προσπαθούν με την συνεχή και πολύμηνη δράση τους, να βάλουν φρένο στις ορέξεις των Τραπεζών και των funds, για καταλήστευση της πρώτης κατοικίας και της λαϊκής περιουσίας των φτωχών νοικοκυριών.

Η Λαϊκή Ενότητα και το Κίνημα κατά των πλειστηριασμών δηλώνουμε απερίφραστα πως οι διώξεις δεν θα μας σταματήσουν, αλλά θα εντείνουν τις προσπάθειες μας για προστασία της πρώτης κατοικίας από πλειστηριασμούς κι εξώσεις και ακύρωση των αντιλαϊκών πολιτικών της Κυβέρνησης, η οποία για άλλη μία φορά αποδεικνύει με τη συμπεριφορά της, πως βρίσκεται σε εντεταλμένη υπηρεσία της Τρόικα, των κερδοσκοπικών Funds και των δανειστών.

Καλούμε όλες και όλους τους ενεργούς πολίτες και τους κοινωνικούς κι εργατικούς φορείς της χώρας, να δώσουν το παρών στη συγκέντρωση συμπαράστασης προς τους διωκόμενους αγωνιστές, που οργανώνεται  την Δευτέρα 3/12/2018 και ώρα 13:00 έξω από την ΓΑΔΑ, μέρα και ώρα που έχουν κληθεί για απολογία στην ΓΑΔΑ οι τρεις αγωνιστές.

Οι διώξεις δεν μας σταματούν. Η πρώτη κατοικία και η λαϊκή περιουσία των φτωχών νοικοκυριών δεν θα γίνει βορά των τραπεζών, των funds και των δανειστών.»