Ο Βασίλης Τοροσίδης στέλνει μήνυμα στήριξης στην πρωτοβουλία ελληνικών φορέων και συλλόγων του Μονάχου για την συγκέντρωση χρημάτων που θα διατεθούν στο Λύρειο Ίδρυμα, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι, το περασμένο καλοκαίρι.

«Με ενημέρωσαν φίλοι, ότι ελληνικοί φορείς και σύλλογοι στο Μόναχο διοργανώνουν στις 9 Δεκεμβρίου εκδήλωση της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν στο Λύρειο Ίδρυμα, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς από τις φονικές πυρκαγιές του Ιουλίου στην Αττική.

Σας συγχαίρω από την καρδιά μου, τέτοιες πρωτοβουλίες είναι η απόδειξη ότι η καρδιά του Ελληνισμού, όπου και να βρίσκεται ο καθένας μας, χτυπάει πάντα δυνατά για την πατρίδα, αλλά και για τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται την βοήθεια μας! Είμαι σίγουρος ότι οι Έλληνες του Μονάχου θα συμμετάσχουν μαζικά σε αυτήν την εκδήλωση προσφοράς, με την ίδια θέρμη που επιδείχθηκε και στην Ελλάδα, αλλά και σε όλες τις πόλεις του κόσμου που υπάρχουν συμπατριώτες μας! Καλή επιτυχία!», αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα του διεθνούς άσου του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από