Με όλους τους διαθέσιμους παίκτες της ταξίδεψε για την Αμβέρσα η ΑΕΚ, η οποία την Τρίτη (20/11, 21:00) αντιμετωπίζει την Αντβέρπ για την 7η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Αυτή τη στιγμή η Ενωση έχει ρεκόρ 5-1 και κόντρα στους Βέλγους (έχουν 3-3) θέλουν μία ακόμη νίκη, στην μάχη που δίνει με τη Χάποελ Ιερουσαλή (έχει επίσης 5-1) για την πρωτιά

Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι ολοκλήρωσε την προετοιμασία της το πρωί της Δευτέρας (19/11), με τον Ξαβιέ Ρατάν Μέις να ξεπερνά το πρόβλημα που αντιμετώπισε και να συμπεριλαμβάνεται κανονικά στην αποστολή.

Εξάλλου, ο Λούκ Μπάνκι, μίλησε στο aekbc.gr για την αναμέτρηση λέγοντας: «Αυτό είναι το τελευταίο ματς για τον πρώτο γύρο στον όμιλό μας. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα, που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, έχει αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι της, με απίστευτη επιθετική νοοτροπία. Οι αριθμοί το αποδεικνύουν ξεκάθαρα.

Μη ξεχνάμε, ότι η Αντβέρπ έχει επικρατήσει της Χάποελ στο Βέλγιο, ενώ έχει πάρει δύο ακόμα σπουδαίες νίκες σε Λιθουανία και Ντιζόν, κάτι που τη φέρνει στις υποψήφιες ομάδες για να περάσει στην επόμενη φάση του BCL.

Θα είναι πολύ δύσκολο ματς, αλλά νομίζω πως ήρθε η ώρα ν’ αποδείξουμε τι αξίζουμε, να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση και να πάρουμε τη νίκη».