Υστερα από τρεις διαδοχικές ήττες στην τρέχουσα Euroleague το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό απόψε στο Μόναχο κόντρα στη Μπάγερν (20/11, Novasports 2) είναι το restart.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν χάσει από ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Παναθηναϊκό και Φενέρμπαχτσε και καλούνται να διακόψουν αυτό το αρντητικό σερί. Από τους Πράσινους μάλιστα ηττήθηκαν και στην Ευρώπη και στην εγχώρια σκηνή (Basket League).

Ο Ολυμπιακός μετέβη στο Μόναχο χωρίς τον τραυματία Αξέλ Τουπάν και έχει το ίδιο ρεκόρ με τη γερμανική ομάδα (3 νίκες – 4 ήττες) σε 7 αγωνιστικές.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς έχει δημιουργήσει ένα αξιόλογο σύνολο που έχει κερδίσει το σεβασμό των αντιπάλων του στην επιστροφή του στη Eurοleague για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια. Η Μπάγερν κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα Γερμανίας από το 2014, παίρνοντας έτσι τη θέση της Μπάμπεργκ στο πρώτο τη τάξει ευρωπαϊκό διασυλλογικό πρωτάθλημα. Μάλιστα, στο Μόναχο ηττήθηκε τη 2η αγωνιστική ο Παναθηναϊκός (80-79).

Την ώρα που η ενίσχυση τόσο με έναν γκαρντ, όσο και με έναν ψηλό φαίνεται επιβεβλημένη στο λιμάνι, ο Ολυμπιακός καλείται να βρει τις λύσεις για να μην μείνει ακόμη πιο χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, παρά το εξαιρετικό ξεκίνημα με 2-0 και μάλιστα εκτός έδρας, κόντρα σε Χίμκι και Μπασκόνια.

Έπεται μάλιστα το υψηλού βαθμού δυσκολίας παιχνίδι με την Ρέαλ Μαδρίτης την προσεχή Πέμπτη (22/10) στο ΣΕΦ. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2018 είναι αήττητη στις πρώτες 7 αγωνιστικές.