temp 15 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Έντονα παράπονα Ολυμπιακού προς την ΕΟΚ για τις ξένες
Αλλα αθλήματα

Έντονα παράπονα Ολυμπιακού προς την ΕΟΚ για τις ξένες

Με επιστολή του χορηγού του τμήματος μπάσκετ γυναικών των Ερυθρόλευκων προς τον Γιώργο Βασιλακόπουλο εκφράστηκε η απογοήτευση για τον χειρισμό στο ζήτημα των μη Ελληνίδων αθλητριών στην Α1 Γυναικών

Από ό,τι φαίνεται τα προβλήματα στις σχέσεις του Ολυμπιακού με την ΕΟΚ δεν εντοπίζονται μονάχα στο τμήμα Αντρών αλλά και σε αυτό των εδώ και τρία χρόνια πρωταθλητριών Γυναικών.

Για να γίνουμε όμως πιο συγκεκριμένοι, το γυναικείο τμήμα μπάσκετ των Ερυθρόλευκων, με επιστολή του χορηγού του τμήματος προς τον πρόεδρό της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, έθεσε τις απορίες του αναφορικά με την υπόθεση τον αριθμό των μη Ελληνίδων αθλητριών στην Α1 Γυναικών.

Μέσω της επιστολής εκφράστηκε η λύπη και η απογοήτευση για τον τρόπο που η ίδια η ομοσπονδία χειρίζεται και ουσιαστικά αγνοεί τις επιστολές της ομάδας για το συγκεκριμένο ζήτημα, το οποίο μόνο κακό στο γυναικείο μπάσκετ δημιουργεί αφού δεν βοηθάει στην ανάπτυξη του πρωταθλήματος.

Μεταξύ άλλων, η επιστολή αναφέρει ότι: «Θα έχετε ήδη διαπιστώσει πως το προαναφερθέν ζήτημα δεν αφορά μόνο το σωματείο μας, αλλά και την πλειονότητα των υπολοίπων σωματείων που συμμετέχουν στην Α1 γυναικών», δείγμα του ότι η ΕΟΚ δεν έχει ασχοληθεί καν με την υπόθεση που έχει σχέση με το μεγαλύτερο ποσοστό των ομάδων που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα και όχι μόνο τον Ολυμπιακό.

Στην επιστολή διευκρινίζεται ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως ενημέρωση από την ΕΟΚ για το εν λόγω θέμα και μάλιστα η κατάληξή της τονίζει πως: «Η στάση σας αυτή δεν προάγει την ανάπτυξη της γυναικείας καλαθοσφαίρισης, παρά μόνο δημιουργεί απορίες για την παντελή αδιαφορία που έχετε επιδείξει».

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων