Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ο Αχμέντ Χασάν. Ο Αιγύπτιος επιθετικός του Ολυμπιακού απουσίαζε από την προηγούμενη εβδομάδα από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη, καθώς είχε μεταβεί στην Πορτογαλία, για να εξεταστεί από τους γιατρούς της Μπράγκα, στην οποία ανήκει. Και όπως αναμενόταν, λόγω του είδους του τραυματισμού, αποφασίστηκε να διορθωθεί επεμβατικά.

Οι Πορτογάλοι έκαναν καθαρισμό στον μηνίσκο του Αιγύπτιου σέντερ φορ και όχι να αντιμετωπιστεί με θεραπεία το πρόβλημα, καθώς κρίθηκε ότι θα ήταν προτιμότερο, ώστε και να υποχωρήσουν οι πόνοι και να καθαριστεί πλήρως το σημείο από τα «θραύσματα», αλλά και να είναι πιο γρήγορα έτοιμος να επιστρέψει στα γήπεδα.

Ο Χασάν, ο οποίος είχε τραυματιστεί στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αναμένεται να λείψει από τους αγωνιστικούς χώρος για περίπου 3 εβδομάδες, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι γιατροί. Κάτι που σημαίνει ότι θα προσπαθήσει να προλάβει κάποιο από τα παιχνίδια του Ολυμπιακού, έως το τέλος του 2018.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι μετά το τέλος του καθαρισμού, ο Χασάν ανέβασε φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο και το… κρεβάτι του πόνου. Οπως ανέφερε, μάλιστα: «Δύσκολες στιγμές, αλλά πάντα συνεχίζω. Ευχαριστώ όλους για μηνύματά σας».

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από