Μπασινάς: Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία, έχουμε πάρα πολλή δουλειά

Ο Άγγελος Μπασινάς τόνισε πως η τρέχουσα νοοτροπία στην Εθνική θα χρειαστεί να αλλάξει, αλλά και ότι έγιναν αρκετές αλλαγές στο παιχνίδι με την Εσθονία για να προχωρήσει στις απαραίτητες δοκιμές ο Άγγελος Αναστασιάδης

Μπασινάς: Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία, έχουμε πάρα πολλή δουλειά | tanea.gr
TANEA Team

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της Εθνικής ομάδας, Άγγελος Μπασινάς, μίλησε στην κάμερα της Nova και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Γαλανόλευκη θα χρειαστεί να αλλάξει νοοτροπία. Τόνισε πως έγιναν αρκετές αλλαγές στο παιχνίδι με την Εσθονία για να προχωρήσει στις απαραίτητες δοκιμές ο Άγγελος Αναστασιάδης, προσθέτοντας πάντως πως αυτό δεν δικαιολογεί την ήττα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μέχρι τον Μάρτιο έχουμε τη δυνατότητα ν’ αλλάξουμε πράγματα και έχουμε πάρα πολύ δουλειά. Πρέπει ν’ αλλάξουμε νοοτροπία, πρέπει ν’ αλλάξουμε πολλά πράγματα. Δεν είναι εύκολο, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να το κάνουμε.

Δεν ήταν η εικόνα μας για να χάσουμε. Πρώτον αυτό και δεύτερον έγιναν αλλαγές για να δούμε που θα στηριχθούμε, γιατί δεν υπάρχουν φιλικά. Δεν είναι δικαιολογία όμως για την ήττα. Δεν έπρεπε να γίνει αυτή η ήττα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
TANEA Team
Περισσότερα άρθρα για Ποδόσφαιρο