Βρέθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης ο 12χρονος Γιώργος Μπούφας που είχε εξαφανιστεί το μεσημέρι της ίδιας μέρας από το Ιλιον της Αττικής και, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι καλά στην υγεία του.

Οπως ανακοίνωσε Το Χαμόγελο Του Παιδιού, «καθ’ όλη τη διάρκεια της αναζήτησης, Ψυχολόγος και Παιδίατρος βρίσκονταν στο πλευρό της οικογένειας ενώ η Ομάδα Ερευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» με τα εκπαιδευμένα σκυλιά που αυτή διαθέτει συνέβαλε από την πρώτη στιγμή στη διεξαγωγή των ερευνών για την αναζήτηση του ανηλίκου.

»Σημαντικό ρόλο στην εύρεση του Γιώργου έπαιξε η παρατηρητικότητα ευαισθητοποιημένων πολιτών οι οποίοι είχαν ενημερωθεί για την εξαφάνισή του ύστερα από την ενεργοποίηση του Εθνικού Συντονιστικού Προγράμματος έγκαιρης και έγκυρης ειδοποίησης των πολιτών «Amber Alert».

«Πληθώρα τηλεφωνημάτων»

»Ο ανήλικος βρέθηκε να περιφέρεται χωρίς υποδήματα, οριακά εντός αστικού ιστού κάτι το οποίο όσο περνούσε η ώρα θα έθετε τη ζωή του σε κίνδυνο.

»Το διάστημα που αγνοούνταν ο Γιώργος, δεχθήκαμε πληθώρα τηλεφωνημάτων από ευαισθητοποιημένους συνανθρώπους μας οι οποίοι θέλησαν να βοηθήσουν στην αναζήτηση του παιδιού, γεγονός για το οποίο θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά.

»Καθοριστική υπήρξε, επίσης, η συμβολή των Μ.Μ.Ε. για την έγκαιρη ενημέρωση του κοινού με σκοπό την εύρεση του Γιώργου.

»Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Γιώργο και την οικογένειά του για την παροχή ψυχολογικής στήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από