Σοβαρό πλήγμα και στους αστέρες του Χόλυγουντ έχει προκαλέσει η καταστροφική πυρκαγιά της Καλιφόρνια, η οποία μέχρι στιγμής έχει στοιχίσει τη ζωή και σε εννιά ανθρώπους.

Χαρακτηριστική είναι η έκκληση μέσω των social media  του ηθοποιού Τσάρλι Σιν, καθώς εξαιτίας της φονικής πυρκαγιάς στην Καλιφόρνια έχασε την επικοινωνία με τους γονείς του, Μάρτιν Σιν και Τζάνετ. Ο ηθοποιός αναφέρει το γεγονός στο twitter ελπίζοντας σε κάποιο νέο, με τους γονείς του τελικά να εντοπίζονται λίγες ώρες αργότερα και η περιπέτεια του να έχει αίσιο τέλος.

https://twitter.com/charliesheen/status/1061083024903684096

Ωστόσο δεν ήταν ο μόνος που έζησε στιγμές αγωνίας, καθώς τρομακτικές ώρες φαίνεται να πέρασαν και άλλοι διάσημοι κάτοικοι της περιοχής που πλήτετται όπως η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ οι οποίοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το σπίτι τους, λόγω της πύρινης λαίλαπας. Η Καρντάσιαν δε κρατούσε ενήμερους μέσω Instagram τους followers της ανεβάζοντας φωτογραφίες από τις φλόγες.

«Προσευχηθείτε για το Calabasas. Γυρίσαμε σπίτι και έχουμε μία ώρα να μαζέψουμε τα πράγματά μας και να εγκαταλείψουμε το σπίτι μας. Προσευχηθείτε να είναι όλοι ασφαλείς», έγραψε στα stories της. Μάλιστα έχει ήδη ανεβάσει και ένα βίντεο με περιπολικά και πυροσβεστικά οχήματα να περικυκλώνουν τη γειτονιά, στην οποία διαμένει. «Απομακρύνουν τους πάντες από τα σπίτια τους», ανέφερε. Στο βίντεο ακούγεται η φωνή ενός από τα παιδιά τς να λεει: «είμαστε ασφαλείς».

Το σπίτι της αναγκάστηκε να εγκαταλείψει μαζί με την οικογένειας της και η ηθοποιός Αλίσα Μιλάνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οΟι φλόγες έχουν πλησιάσει επικίνδυνα στο παραλιακό παραθεριστικό θέρετρο Μαλιμπού, το οποίο οι αμερικανικές αρχές έδωσαν εντολή να εκκενωθεί άμεσα από τους κατοίκους. Tο Associated Press μετέδωσε ότι βρέθηκαν τουλάχιστον πέντε νεκροί μέσα στα αυτοκινητά τους. Η Lady Gaga μέσω Tweet εξέφρασε την ανησυχία της για την περιουσία της στην περιοχή και χαρακτήρισε ήρωες τους πυροσβέστες:

https://twitter.com/ladygaga/status/1061089682602115072

https://twitter.com/ladygaga/status/1061090630825238529