Αμφίβολη μέχρι λίγο πριν τη σέντρα θα είναι η συμμετοχή του Πολ Πογκμπά στο ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα σε Μάντρσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο Γάλλος μέσος της Γιουνάιτεντ υπέστη έναν μικροτραυματισμό, πονοκεφαλιάζοντας τον Ζοζέ Μουρίνιο για τη μεγάλη αναμέτρηση με τη μισητή συμπολίτισσα.
Την Παρασκευή ο Πογκμπά δεν προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο.
Εντός των επόμενων ωρών αναμένονται περισσότερες πληροφορίες από την Αγγλία σχετικά με το αν ο 25χρονος μέσος θα μπορέσει τελικά να είναι έτοιμος για τη σπουδαία αναμέτρηση.
- Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή αυξάνει το κόστος για τους δανειολήπτες σε ελβετικό φράγκο – «Ανάχωμα» η ρύθμιση του ΥΠΟΙΚ
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Τι και πότε θα κρίνει τις επόμενες κινήσεις της ΕΚΤ για τα επιτόκια
- Ξεκινά η λειτουργία του ΜΙΔΑ: Τι είναι το νέο Ψηφιακό Μητρώο Ακινήτων της ΑΑΔΕ – Τι αλλάζει για τους ιδιοκτήτες






