Ο Λούκα Μπάνκι είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας του, παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει.

«Είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη, με την εμφάνιση της ομάδας και με την προσπάθεια των παικτών για 40 λεπτά. Όλοι ξέρουν πως έχουμε να διαχειριστούμε απουσίες, λόγω τραυματισμών και με το πρόγραμμα που έχουμε, έχουμε μόνο λίγες ώρες να προσπαθήσουμε να επανακάμψουμε. Το επόμενο παιχνίδι είναι το βράδυ της Τρίτης» δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Το πιο σημαντικό είναι πως οι παίκτες προσπάθησαν να αποδείξουν απόψε κόντρα σε μια πολύ καλή και αθλητική ομάδα, που ήταν καλά προετοιμασμένη, έχοντας 2 βδομάδες να προετοιμαστεί για το παιχνίδι.

Εμείς ήμασταν σε θέση να ανταγωνιστούμε μια τόσο ανταγωνιστική ομάδα. Οπότε είμαι χαρούμενος που πήραμε τη νίκη».

Για τον Μέις και την κατάστασή του: «Δεν ξέρω, τώρα θα περιμένουμε να δούμε τι συμβαίνει. Χρειάζεται κάποιες εξετάσεις. Ο τρόπος που τραυματίστηκε μας κάνει να φοβόμαστε.

Είναι ένας γκαρντ μας και μετά τη νύχτα θα δούμε πώς θα έχει η κατάσταση. Έχουμε πρόβλημα στη θέση 1 και θα δούμε τι θα συμβεί. Πρέπει να σταθεροποιηθούμε, γιατί ένα ακόμα πρόβλημα προστέθηκε στα υπάρχοντα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από