Μια από τις πιο γνωστές λεωφόρους της Αττικής, η Λεωφόρος Βάρης - Κορωπίου αλλάζει όνομα. Τα «βαφτίσια» θα γίνουν τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου και το νέο όνομα θα είναι Λεωφόρος Ευελπίδων.

Εν όψει της τελετής της μετονομασίας της Λεωφόρου Βάρης Κορωπίου σε Λεωφόρο Ευελπίδων τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, κατά τις ώρες 10:30 έως 12:00 θα πραγματοποιηθούν οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης:

α) σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λεωφόρο Βάρης Κορωπίου στο τμήμα της μεταξύ των οδών Λαμπτρών και Τσαγκαράκη Καποδιστρίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λεωφόρο Κ. Καραμανλή,
β) καθορισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας του ρεύματος προς Κορωπί της Λεωφόρου Βάρης Κορωπίου, στο τμήμα μεταξύ των οδών Λαμπτρών και Τσαγκαράκη Καποδιστρίου, ως λωρίδα αντίθετης κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς την Λεωφόρο Κ. Καραμανλή
Σε περίπτωση που οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν, θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα εξής σημεία:
α) Λεωφόρος Βάρης Κορωπίου και Λεωφόρος Αγίας Μαρίνας: εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων που κινούνται προς Βάρη μέσω της Λεωφόρου Αγίας Μαρίνας,
β) Λεωφόρος Βάρης Κορωπίου και Αναργυρούντος: εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων που κινούνται προς Κορωπί μέσω των οδών Βάκχου και Βασ. Κωνσταντίνου.
Το χρονικό διάστημα των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δύναται να μειωθεί ή να παραταθεί και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοστεί, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν, κατά την κρίση του επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από