Ο Ολυμπιακός έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Ντουντελάνζ και επικράτησε με 5-1 για την 4η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Europa League. Οι Eρυθρόλευκοι που ήταν καταιγιστικοί και στο ημίχρονο προηγήθηκαν με 4-0.

Οι Φορτούνης (15′, 36′), Τοροσίδης (6′), Χριστοδουλόπουλος (26′) και Χασάν (71′) πέτυχαν τα γκολ των «ερυθρόλευκων». Ιστορικό γκολ πέτυχε η Ντουντελάνζ στο 69′ με τον Σινάνι, το οποίο είναι και το πρώτο στους ομίλους.

Μετά τις νίκες σε Λουξεμβούργο με Απόλλωνα, σε Πάτρα και Βικελίδης ο Ολυμπιακός απέναντι στην Ντουντελάνζ στο Καραϊσκάκη ήταν απολαυστικός και άκρως αποτελεσματικός!

Με «καταιγίδα» στο πρώτο ημίχρονο πήρε μια σπουδαία νίκη που τον κρατά μέσα στο κόλπο της πρόκρισης στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Ένας Ολυμπιακός που με 7 βαθμούς πλέον στον όμιλο… Τσάμπιονς Λιγκ κρατάει για άλλη μια χρονιά την σημαία της Ελλάδας ψηλά μόνος του.

Κόντρα στην Ντουντελάνζ ο Ολυμπιακός μπόρεσε με το… καλημέρα να δείξει τις διαθέσεις του πετυχαίνοντας από το 6΄έως το 36΄τέσσερα πανέμορφα γκολ με Τοροσίδη (τακουνάκι), Φορτούνη (2) και Λάζαρο με εντυπωσιακό ψαλιδάκι κάνοντας τα πάντα εύκολα. Σε ένα ματς που δεν χωράει μεγάλη ανάλυση καθώς τα πάντα κρίθηκαν νωρίς με τον Ολυμπιακό να κάνει και συντήρηση στην επανάληψη και να πετυχαίνει ένα ακόμη γκολ με τον Χασάν αμέσως μετά την μείωση του σκορ από τους φιλοξενούμενους. Σε ένα ματς που ο Ολυμπιακός θα μπορούσε κάλλιστα να πετύχει διπλάσια γκολ δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τοροσίδης, Ρόντερικ, Σισέ, Τσιμίκας, Νάτχο (62΄Τουρέ), Καμαρά, Φορτούνης (56΄Χασάν), Ποντένσε, Ναουέλ (34΄Φετφατζίδης), Χριστοδουλόπουλος

ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ (Ντίνο Τόπμελερ): Μπονεφουά, Γιορντάνοφ, Σνελ, Πρεμπέ, Μελισέ, Μπίσεβατς, Κρούσκα, Στολτζ, Κουτουριέ, Τουρπέλ (73΄Πέρεζ), Σινάνι