Θέση στις «αποκαλύψεις» που έκανε η γαλλική ιστοσελίδα «Mediapart», επικαλούμενη τα Football Leaks και αναφορικά με την μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι του 2017, πήρε ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο νεαρός Γάλλος επιθετικός, δήλωσε πως έχει πληρώσει όλους τους φόρους που του αναλογούν στην Γαλλία, ενώ τοποθετήθηκε και για την απόφαση του να επιλέξει την Παρί Σεν Ζερμέν για να συνεχίσει την καριέρα του.

«Θέλω να τονίσω πως έχω καταβάλει όλους τους φόρους που μου αναλογούν στην Γαλλία, από το σύνολο των εσόδων μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Εμπαπέ. «Εχουν δημοσιοποιήσει διάφορα πράγματα, όμως για εμένα το πιο σημαντικό, ήταν να γνωρίζω σε ποια ομάδα θα μπορούσα να εξελιχθώ και να βελτιωθώ, αλλά και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου προς αυτήν την κατεύθυνση. Ετσι, απολύτως φυσιολογικά, επέλεξα την Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτό που με κάνει να γελώ, σε ότι αφορά τις καταγγελίες για παρατυπίες στον χώρο του ποδοσφαίρου, είναι όλα όσα με αφορούν είναι απολύτως νόμιμα. Είναι κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω».