temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Στο στόχαστρο πρωταθλήτριας ομάδας του ΝΒΑ ο Ροζίερ
Μπάσκετ

Στο στόχαστρο πρωταθλήτριας ομάδας του ΝΒΑ ο Ροζίερ

Ο Τέρι Ροζίερ βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του και όσο δεν τα βρίσκει με τους Σέλτικς, αυξάνονται οι πιθανοί επόμενοι σταθμοί στην καριέρα του.

Ο Τέρι Ροζίερ βρίσκεται στον 4ο χρόνο καριέρας του στο ΝΒΑ, όλους με τους Μπόστον Σέλτικς. Ανέκαθεν υπήρξε σημαντικός… συμπληρωματικός παίκτης στην ομάδα που οικοδομεί χρόνο με τον χρόνο ο Μπραντ Στίβενς. Πέρσι όμως λόγω των πολλών τραυματισμών υπήρξε βασικός και πρωταγωνιστής προς το τέλος της regular season αλλά και σε όλα τα play offs.

Φέτος όμως, με τους Κέλτες να είναι υγιείς, έχει πέσει ξανά στην ιεραρχία πίσω από Τζέιλεν Μπράουν, Τζέισον Τέιτουμ και φυσικά τον Καϊρί Ίρβινγκ, με τα λεπτά και την αποδοτικότητά του να μειώνονται όπως είναι λογικό. Ο 24χρονος δυναμικός γκαρντ, βλέπει το συμβόλαιό του να λήγει το επόμενο καλοκαίρι και ζητά από τους ιθύνοντες της ομάδας του 15 εκατ. δολάρια ετησίως για να ανανεώσει.

Οι Σέλτικς δεν πρόκειται να φτάσουν το ποσό αυτό λόγω salary cap και με τα δεδομένα αυτά ο Scary Terry δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα αν δεν ρίξει τις απαιτήσεις του και κάπως έτσι έχουν αρχίσει να τον… καλοβλέπουν διάφορες ομάδες. Μια από αυτές σύμφωνα με τον Σαμς Σαρανία και το σάιτ «The Athletic» είναι και οι Κλίβελαντ Καβαλίερς. Οι πρωταθλητές του 2016 έχουν μπει σε φάση αναδόμησης μετά τη φυγή του ΛεΜπρον και σίγουρα ο Ροζίερ λόγω ηλικίας και προσόντων θα είναι ιδανική προσθήκη.

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων