Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει ν’ αναζητά το διάδοχο του Γιουλέν Λοπετέγκι για την τεχνική ηγεσία της. Η διοίκηση της «βασίλισσας» προχώρησε στην απομάκρυνση του Ισπανού προπονητή μόλις τρεις μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του και αμέσως μετά από τη συντριβή στο «Καμπ Νου» από την Μπαρτσελόνα (5-1).

Ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι και της εθνικής Ιταλίας, Αντόνιο Κόντε, είναι ένας από τους υποψήφιους για να διαδεχθεί τον Λοπετέγκι, αλλά η βρετανική εφημερίδα «SUN» αποκάλυψε πως ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ, έκανε «ηγεμονική» πρόταση στον Μαουρίσιο Ποτσετίνο για να τον πείσει ν’ αφήσει την Τότεναμ και να συνεχίσει την καριέρα του στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, οι Μαδριλένοι έχουν καταθέσει αστρονομική πρόταση στον Αργεντινό τεχνικό. Συγκεκριμένα του προσφέρουν 80 εκατ. ευρώ για 5ετες συμβόλαιο συνεργασίας στον 46χρονο τεχνικό, τις διπλάσιες δηλαδή αποδοχές, από αυτές που αμείβεται αυτή τη στιγμή στην Τότεναμ!

Ο ίδιος, όμως, σύμφωνα πάντα με το σχετικό ρεπορτάζ, αρνήθηκε την προσφορά, καθώς γνωστοποίησε στους παράγοντες της Ρεάλ Μαδρίτης πως επιθυμία του είναι η παραμονή στο Λονδίνο και τα επόμενα χρόνια.