Η ανανεωμένη Skoda Fabia προσφέρεται στην ελληνική αγορά σε ιδιαίτερα δελεαστικές τιμές, με νέα εξοπλιστικά συστήματα υποβοήθησης και ιδιαίτερα οικονομικά μοτέρ. Το νέο μοντέλο, εκτός από την χατσμπακ έκδοση, προσφέρεται και σε έκδοση estate, με ακόμη μεγαλύτερο χώρο αποσκευών.

Έχει φρεσκαρισμένη εμφάνιση, ενώ αιχμή του δόρατος της νέας γκάμας, η έκδσοη Monte Carlo, μία σπορ και με έντονο το χαρακτήρα της εξατομίκευσης έκδοση, φιλοδοξεί – όχι άδικα – να καταλάβει μία κορυφαία θέση στην κατηγορία των compact μοντέλων.

Το νέο μοντέλο κάνει την πανελλήνια πρεμιέρα του στην έκθεση αυτοκινήτου ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2018.

Το ανανεωμένο μικρό διαθέτει νέα φώτα ημέρας LED ως βασικός εξοπλισμός, και προβολείς LED προαιρετικά., νέες ζάντες ενώ πλέον υπάρχουν αρκετές επιλογές στον τομέα της εξατομίκευσης.

Το νέο μοντέλο υπόσχεται άνεση για πέντε επιβάτες, ενώ ο χώρος των αποσκευών – από τους μεγαλύτερους χώρους αποσκευών στην κατηγορία μικρών αυτοκινήτων – έχει χωρητικότητα των 330 λίτρων.

Πληθώρα και η επιλογή σε συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, εστιάζουμε την προσοχή μας στις χρήσιμες κινητές online υπηρεσίες SKODA Connect που  αποτελούνται από τα Infotainment Online, Care Connect, καθώς και την κλήση ανάγκης.

Μέσω του Infotainment Online, το σύστημα Infotainment Amundsen λαμβάνει online πληροφορίες για την κυκλοφορία σε πραγματικό χρόνο, προγνώσεις καιρού, τιμές βενζίνης και πληροφορίες σχετικά με τις διαθέσιμες θέσεις στάθμευσης.

Υπάρχει επιλογή τεσσάρων ηχοσυστημάτων και συστημάτων infotainment για την ενώ ο χειρισμός των συστημάτων infotainent Swing, Swing Plus και Amundsen μπορεί να γίνει μέσω μιας οθόνη αφής 6,5 ιντσών.

Η FABIA COMBI με μήκος 4.262 μέτρα προσφέρει τον μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στην κατηγορία της και έχει χωρητικότητα από 530 έως και 1,395 λίτρα. .

Η γκάμα των κινητήρων αποτελείται από 1.000αρια μοτέρ, με το εύρος ισχύος να ξεκινάει από τους 75 έως και τους 110 ίππους, και επιλογές σε 6ταχυτα κιβώτα, ή επτάρι DSG.

Οι τιμές του ξεκινούν από 10.980 ευρώ.