Απογοητευμένος και από την εμφάνιση της ομάδας του και από το 0-0 με τον Παναθηναϊκό, ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά την λήξη του αγώνα στο ΟΑΚΑ. Αυτό φάνηκε και στην συνέντευξη Τύπου, όπου ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε με σκληρά λόγια για την εμφάνιση των παικτών του. Συγκεκριμένα είπε μεταξύ άλλων:

«Ήταν με διαφορά η χειρότερη εμφάνιση και δεν υπάρχει εξήγηση όταν δεν παίζεις καθόλου. Σαν να βρισκόμασταν σε άλλο γήπεδο. Δεν κάναμε τίποτα. Μπορεί να παίξεις καλά και να χάσεις ένα ματς, αλλά εμείς ήμασταν μια απογοήτευση. Προσπαθούσα να καταλάβω τι κάναμε στο πρώτο ημίχρονο. Ακόμα και ο τερματοφύλακάς μας τους έδινε την μπάλα. Μπορεί να τύχει να είσαι σε κακή μέρα αλλά δεν επιτρέπεται να είμαστε έτσι. Έπρεπε να ήμασταν πιο έτοιμοι. Βλέποντας το ματς, αν είχα τη δυνατότητα θα κατέβαζα άλλη ενδεκάδα».

Σχετικά με τις αλλαγές που έκανε είπε: «Ο Μπογέ δεν ήταν 100% έτοιμος. Μπορεί να πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν ήταν καλές για μένα. Και οι 11 να έβγαιναν το ίδιο πράγμα θα ήταν. Με τον χώρο που υπήρχε όταν ανοίχτηκε ο Παναθηναϊκός, θα ήταν πιο εύκολο να κάνουμε φάσεις με τον Κλωναρίδη. Μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι μπορούμε να πούμε πολλά, αλλά δεν βγήκαμε στο γήπεδο. Παίρνω εγώ την ευθύνη, δεν φταίνε οι παίκτες».

Για το ματς με την Μπάγερν Μονάχου δήλωσε: «Πρέπει να αλλάξουμε 100%» και για την αδυναμία που εμφανίζει η ΑΕΚ στα μεγάλα ματς, πρόσθεσε: «Δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε πρωτάθλημα με αυτή την εικόνα. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Μια ομάδα είχε παίκτες που έτρεχαν και κέρδιζαν μπαλιές και η άλλη ομάδα έχανε την μπάλα και περπατούσε. Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος από εμάς γιατί δεν παίξαμε σωστά. Ζητήσαμε από την αρχή να πιέσουμε ψηλά και αντί γι’ αυτό περπατούσαμε. Φταίω εγώ για την κακή εικόνα της ομάδας».

Τέλος, για το χειροκρότημα που δέχθηκε από τον κόσμο του Παναθηνϊκού, ο Ουζουνίδης σχολίασε: «Η περσινή χρονιά ήταν δύσκολη. Ξέρω ότι με αγαπάει ο κόσμος του Παναθηναϊκού, αλλά θα ήθελα να μιλήσουμε για την ΑΕΚ».