Κυριάκος Κυριάκος κατά ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ!

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε στις δημοσιογραφικές ενώσεις για όσα λανθασμένα κατηγορείται ο Δικέφαλος

Κυριάκος Κυριάκος κατά ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ! | tanea.gr
TANEA Team

Ο Κυριάκος Κυριάκος, ο οποίος είναι υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε στις δημοσιογραφικές ενώσεις (ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ) για όσα λανθασμένα κατηγορείται ο Δικέφαλος μέσα ανακοίνωσή τους με μια τοποθέτηση στο facebook.

Σε αυτήν σημειώνει τα εξής:

«Η ΕΣΗΕΑ και ο ΠΣΑΤ καλό θα είναι να ενημερωθούν πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έβγαλε καμία ανακοίνωση, παρά έστειλε κλειστή επιστολή στα αρμόδια όργανα, διαμαρτυρόμενη για συμπεριφορές στελεχών. Ακριβώς για να μη στοχοποιήσει ή… ηρωοποιήσει ανθρώπους με τους οποίους ουδεμία σχέση θέλει να έχει, πέρα από την προβλεπόμενη.

Η ΕΣΗΕΑ και ο ΠΣΑΤ θα ήταν καλό να διερευνήσουν τα καταγγελόμενα ακριβώς όπως καταγγέλονται και όχι όπως βολεύει στην αντανακλαστικά συνδικαλιστική απάντησή τους.

Η ΕΣΗΕΑ και ο ΠΣΑΤ καλό θα είναι να ενημερωθούν πως δουλεύουν τα μέλη τους στην Τούμπα και ποιες πρωτοβουλίες έχει πάρει το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για ακόμη καλύτερες και ασφαλέστερες συνθήκες, πριν υπαινιχθούν ότι συμβάλλουμε στο αντίθετο.

Τέλος, η ΕΣΗΕΑ και ο ΠΣΑΤ θα πρέπει να καταλάβουν πως η έλλειψη ελέγχου στο αν τηρείται η δεοντολογία από κάποια μέλη τους, είναι ένας βασικός λόγος που στοχοποιούνται από τους φιλάθλους και οι πραγματικά καλοί συνάδελφοι και όχι τα παράπονα της κάθε ΠΑΕ, ειδικά με τη διατύπωση που εγώ χρησιμοποίησα στην επιστολή (και όχι ανακοίνωση).

Σε κάθε περίπτωση, αν έστω και μετά την εντελώς άστοχη ανακοίνωσή τους, χρειάζονται διευκρινίσεις για το τι καταγγείλαμε, μπορούν να με βρουν στο ίδιο τηλέφωνο στο οποίο κατά καιρούς με ψάχνουν για εξυπηρετήσεις».

TANEA Team
Περισσότερα άρθρα για Ομάδα