Ζυμαρικά περιελάμβανε το πρώτο δείπνο του Γιάννου Παπαντωνίου στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού όπου μεταφέρθηκε, με τη σύζυγό του, την Τετάρτη το μεσημέρι

Ο Γιάννος Παπαντωνίου κρατείται σε κελί της 17 Νοέμβρη, ενώ η σύζυγός του τοποθετήθηκε σε κελί όπου διαμένουν 9 ακόμη κρατούμενες, ωστόσο την Πέμπτη θα γίνει προσπάθεια προκειμένου να μεταφερθεί σε άλλο με μικρότερο αριθμό κρατουμένων.

Η κλούβα με το ζεύγος Παπαντωνίου στις φυλακές Κορυδαλλού (Eurokinissi)

Το καθημερινό πρόγραμμα παραμονής του Γιάννου Παπαντωνίου στη φυλακή περιλαμβάνει προαυλισμό από τις 8 το πρωί έως τις 12.30 το μεσημέρι, στη συνέχεια θα επιστρέφει το κελί του για την καθιερωμένη καταμέτρηση και στη συνέχεια θα ακολουθεί ο απογευματινός προαυλισμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο Σκάι, τόσο ο Γιάννος Παπαντωνίου, όσο και η σύζυγός του εμφανίζονται ιδιαίτερα σοκαρισμένοι.

Νωρίτερα, τη Σταυρούλα Κουράκου επισκέφθηκε στενή της φίλη προκειμένου να της παραδώσει προσωπικά της αντικείμενα, ωστόσο δεν έχουν εμφανιστεί ούτε οι δικηγόροι του ζεύγους ούτε κάποιος άνθρωπος από το οικογενειακό τους περιβάλλον.

Διαβάστε επίσης:

Παπαντωνίου : Το «βαθύ λαρύγγι» που αποκάλυψε ότι έβγαλε λεφτά του πρώην υπουργού στο εξωτερικό