Η νομοθετική ρύθμιση για την Τούμπα, ώστε να προχωρήσει το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ παίρνει σάρκα και οστά και άμεσα θα έχει ψηφιστεί και από τη Βουλή σύμφωνα με όσα είπε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (Α’ Θεσσαλονίκης) Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης μιλώντας στο «Metropolis 95.5».

Μεταξύ άλλων είπε: «Μόλις ένα μήνα μετά τις εξαγγελίες, αποκτά σάρκα και οστά η ρύθμιση για να ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα για το γήπεδο του ΠΑΟΚ. Δεν κάνουμε χάρη, το χρωστάμε στην πόλη. Οι άλλοι έταζαν και εμείς υλοποιούμε. Μιλάμε με τις πράξεις μας.

Ξεπερνάμε τους σκοπέλους και δουλεύουμε για να μην υπάρξει πρόβλημα με τον απαιτούμενο χώρο. Η τροπολογία τα διασφαλίζει όλα. Η τροπολογία βρίσκεται στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης. Εφόσον εγκριθεί τότε θα έρθει σε νομοσχέδιο στη Βουλή για να ψηφιστεί. Πρόκειται για μια τροπολογία 10 κεφαλαίων. Παραχωρείται άνευ ανταλλάγματος για 99 έτη έκταση 29.284 τμ στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.

Θα υπογραφεί και μνημόνιο συναντίληψης και συνεργασίας μεταξύ του Υπουργού Αθλητισμού και του κύριου του έργου. Αυτά θα τα αναδείξουμε και να αποτελούν επισκέψιμο χώρο που θα μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ.

Πιέζω να μην περιμένω σχέδιο νόμου του Υπουργείου Άμυνας αλλά να γίνει αμεσότατα».