Σε πλήρεις ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψαν τη Δευτέρα (15/10) οι παίκτες του Άρη μετά τα διήμερο ρεπό που του παραχώρησε ο Πάκο Ερέρα προκειμένου να ξεκουραστούν και να φορτίσουν τις μπαταρίες τους.

Ετσι οι κίτρινοι μπήκαν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, την ερχόμενη Κυριακή (21/10, 19:00) στο Βικελίδης.

Ο Ισπανός τεχνικός είδε τους Γιώργο Βαλεριάνο και Ούγκο Σόουζα (είχε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο χωρίς ευτυχώς να πάθει κάτι) να προπονούνται κανονικά και να τίθενται στη διάθεσή του.

Αντιθέτως εκτός για διαφορετικούς λόγους παρέμειναν οι Βέλεθ, Κουέστα και Μπάσα, με τον πρώτο όμως να αναμένεται να μπει κανονικά από την Τρίτη.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ: «Μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Η προπόνηση ήταν απογευματινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Π.Α.Ο.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (21/10, 19:00), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Τόσο ο Γιώργος Βαλεριάνος όσο και ο Ούγκο Σόουζα προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Φραν Βέλεθ, που επέστρεψε από την Ισπανία, μπορεί και σήμερα να ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και την Τετάρτη θα δοκιμάσει να μπει με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Χούλιαν Κουέστα συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης και τις επόμενες μέρες θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του.

Οι Μίτζεν Μπάσα και Μέργκιμ Μάβραϊ, που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αλβανίας για το UEFA Nations League, έδωσαν το παρών στη σημερινή προπόνηση με τον πρώτο να ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης, λόγω του τραυματισμού που «κληρονόμησε» από το παιχνίδι με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Ισραήλ (διάταση έξω πλαγίου συνδέσμου στο γόνατο).

Την, Τρίτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».