Η πρώτη νίκη της Αγγλίας σε ισπανικό έδαφος μετά από 31 χρόνια ήταν λογικό να γιορταστεί δεόντως από τους διεθνείς. Λίγη ώρα μετά το 3-2 επί των «φούριας ρόχας» στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» για το Nations League, οι παίκτες του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ φρόντισαν μέσω του διαδικτύου να μεταφέρουν τα συναισθήματά τους.

Η διάθεση τους δεν άλλαξε ακόμα και μετά την αλλαγή στο ταξίδι της επιστροφής. Το αεροσκάφος της αποστολής δεν προσγειώθηκε στο Μπέρμιγχαμ όπως συμβαίνει πάντα, αλλά στο Μάντσεστερ, εξ αιτίας της κακοκαιρίας που επικρατούσε στην περιοχή.

Πρώτος και καλύτερος ο αρχηγός των «Τριών Λιονταριών», Χάρι Κέιν. Μπορεί το όνομά του να μην γράφτηκε στους σκόρερ του φύλου αγώνος, ωστόσο, «έβαλε το χέρι του» και στα τρία τέρματα της ομάδας του.

Στο Instagram ο σταρ της Τότεναμ πόσταρε μια δική του φωτογραφία να γιορτάζει με τους συμπαίκτες του με την ακόλουθη λεζάντα: «Μεγάλη εμφάνιση από τα παιδιά. Καλό πρέσινγκ, σωστές πάσες και εξαιρετικό αποτέλεσμα.»

Ο συμπαίκτης του στην Τότεναμ και στην Εθνική, Κίεραν Τρίπιερ, που επίσης αγωνίστηκε στο ματς της Σεβίλης, επέλεξε να «ανεβάσει» μια φωτογραφία του με το «πρόσωπο του αγώνα», Ραχίμ Στέρλινγκ (δύο γκολ), σχολιάζοντας από κάτω: «Ήταν μία φοβερή εμφάνιση και μία αξέχαστη νύχτα για την Αγγλία.»

Δεν θα μπορούσε από το διαδiκτυακό… πάρτι να απουσίαζε ο σκόρερ του πρώτου και του τρίτου γκολ της Εθνικής, Ραχίμ Στέρλινγκ. Ο στράικερ της Μάντσεστερ Σίτι δημοσίευσε φωτογραφίες με τον ίδιο να πανηγυρίζει. «Τι μεγάλη εμφάνιση εκτός έδρας, απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα όπως είναι η Ισπανία… +3 βαθμοί» έγραψε ο 23χρονος, με τα like να πέφτουν βροχή από τους Κέιν, Τρίπερ και Γουίνκς.

Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ των «Τριών Λιονταριών», Μάρκους Ράσφορντ, σχολίασε κάτω από την φωτογραφία του επιθετικού δίδυμου της Εθνικής: «Ενωμένοι σα να δουλεύουμε μαζί στην προπόνηση» συνεχίζοντας με tag το όνομα του Χάρι Κέιν.

Μόλις μετά τη δεύτερη εμφάνισή του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, ο αμυντικός της Λίβερπουλ, Τζο Γκόμες, εξήρε την παρουσία των οπαδών που ταξίδεψαν στην Ισπανία και στο φινάλε έζησαν μία απίστευτη αγωνία ενώ οι γηπεδούχοι πίεζαν για να ισοφαρίσουν.

«Μεγάλη νίκη απόψε εναντίον μιας κορυφαίας ομάδας … ευχαριστίες προς όλους για τη στήριξη που κράτησε μέχρι το τέλος», έγραψε ο Γκόμες ποστάροντας μια εικόνα της Εθνικής πριν την έναρξη του αγώνα.