Τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει λόγω χρεών που δεν είναι καν δικά του, αποκάλυψε πρόσφατα ο γνωστός συγγραφέας και κριτικός θεάτρου, Κώστας Γεωργουσόπουλος. Οπως είπε μάλιστα κινδυνεύει ακόμη και φυλακή να πάει

Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε ο γνωστός άνθρωπος του θεάτρου χθες στο θέατρο Μουσούρη σχετικά με το θεατρικό Μουσείο αποκάλυψε πώς  ο ίδιος κινδυνεύει με φυλάκιση.

Είπε συγκεκριμένα: «Δεν θέλω να μιλήσω για τη μιζέρια όλη αυτής της ιστορίας. Εγώ είμαι εδώ σήμερα γιατί κινδυνεύω σε ένα μήνα να πάω φυλακή. Έχω πέντε δικές μαζί για χρέη προς το ΙΚΑ. Το ΙΚΑ τη δουλειά του κάνει δεν έχω με το ΙΚΑ. Αλλά δεν τα οφείλω εγώ. Δεν είμαι ιδιοκτήτης, Είμαι άμισθος υπάλληλος, ο οποίος προσπαθεί να βελτιώσει την Ελληνική θεατρική επιστήμη. Μου κατάσχεται κάθε μου κατάθεση και δεν το λέω αυτό για να δημιουργήσω εντυπώσεις και συγκινήσεις.

Να γίνει κρατικό το θεατρικό μουσείο και να αξιοποιηθεί περισσότερο, δεδομένου ότι δεν υπάρχει άλλο ανάλογο εθνικό μουσείο στην Ευρώπη. Το μόνο που υπήρχε ήταν της Αγγλίας και το κατήργησε η Θάτσερ. Εθνικό Μουσείο είναι μόνο το ελληνικό, με υλικό που χρονολογείται από το 1780, από τις παραδουνάβιες χώρες, ως σήμερα. Λυπάμαι που σήμερα εδώ δεν είδα εκπροσώπους των Πανεπιστημίων».