Ανεξέλεγκτος είναι πλέον ο Παύλος Πολάκης ο οποίος όχι μόνο δεν σταμάτησε να απειλεί με φυλακίσεις, αλλά συνεχίζει στο ίδιο τέμπο, παρεμβαίνοντας στην ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης και καταπατώντας κάθε έννοια δημοκρατικής νομιμότητας.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας με νέα ανάρτησή του υπερασπίζεται τη θέση που εξέφρασε στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ότι για να κερδίσουν θα πρέπει να μπουν κάποιοι φυλακή.

Παρά τη θύελλα αντιδράσεων που σήκωσε και την σκληρή επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Πολάκης επανήλθε δριμύτερος απαντώντας του.

Η ανάρτηση του κ.Πολάκη έχει ως εξής:

Προς κύριο Μητσοτακη και τον αγαπημένο του αντιπρόεδρο, ενταύθα

1) Δεν είπα τίποτα διαφορετικό από αυτό που κουβεντιάζει όλη η ΕΛΛΑΔΑ στα καφενεία και στις παρέες της επικράτειας: να ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ αυτοί που κατέκλεψαν και Χρεωκοπησαν τη χώρα!!

2) Η κυβέρνηση δεν φυλακίζει ούτε τιμωρεί, αλλά αποκαλύπτει και έχει αποκαλύψει ήδη ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Η δικαιοσύνη αποφασίζει, και αν έχει στοιχεία τιμωρεί και ενίοτε ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ, όπως ορίζουν οι νόμοι και το Σύνταγμα της χώρας. Που δε μπορεί να τα θυμούνται κάποιοι όποτε τους συμφέρει…

3) Πρέπει να σας έχει πιάσει σύγκρυο…. Γιατί; Μήπως έχετε καμία μύγα;…

Είναι φανερό ότι ο κ. Πολάκης όχι μόνο δεν δείχνει μετανιωμένος για όσα έχει πει και για τις… προαναγγελίες διώξεων, αλλά επιμένει παρά το γεγονός ότι ακόμη κι εντός του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν οξύτατες αντιδράσεις.

Ο Κώστας Πουλάκης μόλις σήμερα, ερωτώμενος στο ραδιόφωνο του Θέματος για τον υπουργό τόνισε: «Ούτε σε ταβέρνα δεν θα έλεγα αυτή τη φράση. Νομίζω ότι τις εκλογές τις κερδίζεις αν έχεις κάνει έργο και έχεις ικανοποιήσει βασικά θέματα της κοινωνίας, αν έχεις χαράξει μια πολιτική με προοδευτικό πρόσημο σε αντίθεση με ό,τι προσβλέπει και λέει η αξιωματική αντιπολίτευση. Είναι ο μόνος τρόπος να μπορέσεις να κερδίσεις εκλογές».

Ωστόσο, ο κ. Πολάκης φαίνεται ότι είναι μέρος μιας στρατηγικής ακραίας πόλωσης που έχει χαράξει το Μέγαρο Μαξίμου στην πορεία προς τις εκλογές. Είναι φανερό ότι έχει την κάλυψη του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα και μαζί με τον γνωστό «σκανδαλολόγο» Πάνο Καμμένο θα δυναμιτίζουν καθημερινά το κλίμα.

Τι είπε ο Μητσοτάκης

Νωρίτερα, το μήνυμα ότι «η Νέα Δημοκρατία δεν φοβάται είχε στείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο Twitter σχετικά με τις απειλές που εκτόξευσε ο Παύλος Πολάκης από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή.

«Ο αγαπημένος υπουργός του κ. Τσίπρα ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κερδίσει τις εκλογές, αν βάλει κάποιους από τους πολιτικούς του αντιπάλους στη φυλακή. H Νέα Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται!» έγραψε ο πρόεδρος της ΝΔ στο Twitter.

«Οι επόμενες εκλογές δεν θα αφορούν απλώς την οικονομία. Θα αφορούν και την υπεράσπιση των θεμελιωδών μας αξιών» κλείνει η ανάρτηση.