Νέο μήνυμα προς πολλούς αποδέκτες με αιχμή τη στάση του Πάνου Καμμένου όσον αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών φαίνεται να στέλνει ο Αλέξης Τσίπρας.

Μετά  την συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Γερμανίας, Φρανκ Βάλτερ Στάινμαιερ, ο Πρωθυπουργός είπε: «η Συμφωνία των Πρεσπών είναι ένα μοντέλο συνεννόησης ανάμεσα σε δύο λαούς που θέλουν να ζήσουν ειρηνικά χωρίς να υποτιμούν ο ένας την ιστορία και την ταυτότητα του άλλου, ένα θαρραλέο βήμα που νομίζω ότι συμβάλλει στη σταθερότητα στα Βαλκάνια και κατ επέκταση στην ευρύτερη περιοχή», στέλνοντας έμμεσο μήνυμα στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, ενώ στη συνέχεια εξερχόμενος των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας, ο κ. Τσίπρας ερωτηθείς από δημοσιογράφους εάν έχει μιλήσει με τον Πάνο Καμμένο (σ.σ. ο οποίος βρίσκεται στις ΗΠΑ), σχολίασε σε χιουμοριστικό τόνο: «Έχει τυφώνα, αλλά δεν λέγεται ‘Πάνος’, λέγεται ‘Michael’».

Σε ερώτημα αναφορικά με τον κ. Καμμένο και το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, κομματικές πηγές παρέπεμπαν στη συμφωνία των δύο κυβερνητικών εταίρων να επανέλθουν στο θέμα τον Μάρτιο.

Διαβάστε επίσης

Ξένοι στην ίδια κυβέρνηση ή ένα ακόμη πολιτικό παιχνίδι;