Η μεγάλη δόξα του ελληνικού ποδοσφαίρου που φόρε και τίμησε τις φανέλες του ΠΑΟΚ και της Εθνικής ο Γιώργος Κούδας με αφορμή την συμμετοχή του στην παρουσίαση της 4ης επετειακής φανέλας του Δικεφάλου μίλησε για την συμμετοχή του στο video που ετοίμασε η ΠΑΕ, αλλά και για το δικό του παιδί τον Δημήτρη Πέλκα.

Ο Κούδας δήλωσε συγκινημένος από την συνύπαρξή του σε αυτή την παρουσίαση, με τον Πέλκα. «Είμαι συγκινημένος γιατί αυτή η φανέλα έχει πάνω της, το πρώτο σήμα του συλλόγου, το τετράφυλλο τριφύλλι, το οποίο στη συνέχεια έγινε ο γνωστός Δικέφαλος Αετός

Επίσης αισθάνομαι συγκίνηση γιατί ο Πέλκας είναι ένα από τα δικά μου παιδιά. Αναδείχθηκε, του είπα κατ’ ιδίαν πως πρέπει να βάλει την σφραγίδα του σε αυτό τον ΠΑΟΚ. Και να μην επιχειρήσει να κάνει καμία σύγκριση με το παρελθόν.

O Πέλκας είναι αυθεντικός, ένα παιδί προερχόμενο από τα σπλάχνα του ΠΑΟΚ που μπορεί να βάλει την δική του σφραγίδα στην ομάδα. Είμαι χαρούμενος που συμμετείχα σε αυτή την παρουσίαση».

Η τέταρτη φανέλα του ΠΑΟΚ ξεχωρίζει ως έμβλημα το τετράφυλλο τριφύλλι, το πρώτο του συλλόγου, το οποίο στη συνέχεια «μετατράπηκε» σε Δικέφαλο Αετό. Η νέα φανέλα θα πωλείται από την μπουτίκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς 55 ευρώ (χωρίς το τύπωμα) και σύμφωνα με όσα έλεγαν χθες οι επιτελείς του Δικεφάλου, θα διατεθούν μόλις 1.000 φανέλες προς πώληση για όσους τυχερούς φιλάθλους προλάβουν να τις προμηθευτούν.