Σε καθεστώς προστασίας από τους πιστωτές παραμένει η FOLLI FOLLIE για ακόμα δύο μήνες με προσωρινή διαταγή του μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας. Δεν είχαν την ίδια τύχη όμως τα φυσικά πρόσωπα, η θυγατρική FOLLI LOLLIE ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ και η Αικατερίνη Κουτσολιούτσου καθώς το δικαστήριο απέρριψε τα αιτήματα τους.

Στο δικαστήριο συζητήθηκε την Τετάρτη  η αίτηση υπαγωγής της εταιρείας στο άρθρο 106 του πτωχευτικού κώδικα (λήψη προληπτικών μέτρων).  Η πλευρά της εταιρείας επιδίωξε να πετύχει προστασία από τους πιστωτές εν όψει της κατάρτισης σχεδίου εξυγίανσης ενώ η πλευρά των τραπεζών, του Δημοσίου και του ΕΦΚΑ επιδίωξαν την εκποίηση περιουσιακών στοιχείων που είχαν χορηγηθεί ως ενέχυρο.

Οι τράπεζες υποστήριξαν ότι έχει βρεθεί επενδυτής ο οποιος είναι έτοιμος να αγοράσει το συγκεκριμένο ποσοστό υποστηρίζοντας ότι αν διατηρηθεί η προσωρινή διαταγή προστασίας θα μειωθεί η αξία του ενεχύρου. Από την άλλη πλευρά η εταιρεία υποστήριξε ότι επίσης είναι σε επαφή με έλληνα επενδυτή ο οποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει το συγκεκριμένο ποσοστό (χωρίς να αναφέρει το όνομα του).

Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφασή του.