Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει την προσπάθεια για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και διακρίσεις με το πρόγραμμα του να είναι αρκετά «φορτωμένο».

Το πρώτο τουρνουά που θα λάβει μέρος μετά το US Open, όπου αποκλείστηκε στο δεύτερο γύρο από τον Ντανιήλ Μεντβέντεφ, είναι το Moselle Open, που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα (17-23 Σεπτεμβρίου) στη Μετς της Γαλλίας, με τον Ελληνα τενίστα μάλιστα να ξεκινάει τη διοργάνωση από το Νο.2 του ταμπλό. Στο 250άρι τουρνουά της Μετς μεταξύ άλλων θα λάβουν μέρος επίσης οι Κέι Νισικόρι, Λούκας Πουίγ, Ρισάρντ Γκασκέ και Αντριάν Μαναρίνο.

Στη συνέχεια θα ταξιδέψει στην Κίνα και θα αγωνιστεί στο Οπεν της Σεντζέν, που θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 30 Σεπτεμβρίου, στο οποίο επίσης θα βρίσκεται στο Νο. 2 του ταμπλό. Στη συνέχεια θα λάβει μέρος στο ιαπωνικό Οπεν, που θα διεξαχθεί στο Τόκιο την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου (1-7/10) και θα ολοκληρώσει την παρουσία του στην Ασία με τη συμμετοχή του στο Μάστερς της Σανγκάης (8-14 Οκτωβρίου).

Ακολουθεί η επιστροφή στην Ευρώπη για να αγωνιστεί στα τουρνουά των Στοκχόλμης (15-21 Οκτωβρίου) και Βασιλείας (22-28 Οκτωβρίου), στο Μάστερς του Παρισιού (29 Οκτωβρίου – 4 Νοεμβρίου), αλλά και στο Next Gen ATP Finals του Μιλάνου (5-11 Νοεμβρίου).