Με πολλές απουσίες τα ταξιδέψει η αποστολή του Ολυμπιακού ;την Ισπανία, προκειμένου να λάβει μέρος στο τουρνουά «Costal del Sol».
Εκτός από τους διεθνείς,(Πρίντεζης, Παπανικολάου, Μάντζαρης, Στρέλνιεκς, Τίμα, Μιλουτίνοφ) ο Ντέιβιντ Μπλατ, δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Νάιτζελ Ουίλιαμς – Γκος (ταλαιπωρήθηκε από στομαχικές διαταραχές) και τον ανέτοιμο, Δημήτρη Αγραβάνη. Επίσης, εκτός αποστολής θα μείνει ο Ανδρέας Τσουμάνης. Οι Ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την Πέμπτη την Μάλαγα και την Παρασκευή τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Στο μεταξύ, στην Α2 με τη φανέλα του Ψυχικού, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Αρσενόπουλος. «H KAE Ολυμπιακός ανακοινώνει τον δανεισμό του 18χρονου γκαρντ, Νίκου Αρσενόπουλου (1.91μ.), στο Ψυχικό για έναν χρόνο», ανέφερε η λιτή ανακοίνωση της πειραϊκής ΚΑΕ.
- Δημοσκόπηση Marc: Μονοψήφια η διαφορά μεταξύ ΝΔ-ΕΛ.Α.Σ. – Το 64% των πολιτών αξιολογούν αρνητικά την κυβέρνηση
- Τραμπ: Ζητά από το Κογκρέσο να καταργήσει το «δικαίωμα του εδάφους» μετά την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου
- «Βόμβα» από το MEGA: Πληροφορίες για τροπολογία υπέρ του Ταλ Ντίλιαν – Αντιδράσεις ακόμα και από κορυφαίους υπουργούς







