Ισόπαλο 0-0 τέλειωσε το παιχνίδι Γερμανίας-Γαλλίας στο Μόναχο, στην πρεμιέρα της νέας διοργάνωσης της ΟΥΕΦΑ, Nations League. Το παιχνίδι ήταν στο πλαίσιο της League A και παρουσίασε αρκετό ενδιαφέρον. Κι οι δύο ομάδες είχαν φάσεις για γκολ. Ο τερματοφύλακας της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Γαλλίας, Αρεολά, είχε τρεις σπουδαίες επεμβάσεις, ενώ ευκαιρίες είχε και η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν, ιδιαίτερα με τον Γκριεζμάν.

Σε αγώνα για τη League B, η Ουαλία με πρωταγωνιστή τον Γκάρεθ Μπέιλ (γκολ και ασίστ) νίκησε στο Κάρντιφ 4-1 την Ιρλανδία. Σε άλλο ματς: Τσεχία-Ουκρανία 1-2.

Τα αποτελέσματα στη League C: Νορβηγία-Κύπρος 2-0, Σλοβενία-Βουλγαρία 1-2.

Στο μεταξύ, Λιβάγια και Χουλτ ήταν βασικοί με Κροατία και Σουηδία αντίστοιχα, ωστόσο, κανείς από τους δύο παίκτες της ΑΕΚ δεν πανηγύρισε νίκη με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Η δευτεραθλήτρια κόσμου, πάντως, αναδείχθηκε ισόπαλη, 1-1, με την Πορτογαλία στο Φάρο, σε φιλικό που δεν αγωνίστηκε με τους Ίβηρες ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο επιθετικός της ΑΕΚ στην «παρθενική» του εμφάνιση με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του αντικαταστάθηκε στο 57΄ από τον Σαντίνι.

Ο Νίκλας Χουλτ έπαιξε σε όλο το 90λεπτο με την Σουηδία, παρ΄ όλα αυτά η σκανδιναβική ομάδα ηττήθηκε 2-0 από την Αυστρία στην «Τζενεράλι Αρένα» της Βιένης.

Επίσης, η Ολλανδία με δύο γκολ του Ντεπάι νίκησε 2-1 το Περού.