Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε στην κάμερα της UEFA για την κλήρωση στο Τσάμπιονς Λιγκ με Μπάγερν Μονάχου, Μπενφίκα και Αγιαξ.

«Ήταν λογικό η κλήρωση να μας φέρει αντιμέτωπους με μεγάλες ομάδες. Το σίγουρο όμως είναι ότι δεν θα είμαστε εμείς εύκολος αντίπαλος για κανέναν από αυτούς. Θέλω να παρουσιαστούμε έτοιμοι και να φανούμε αντάξιοι της επιτυχίας που έχουμε καταφέρει. Η πρόκριση στους ομίλους είναι για όλους μας μία μεγάλη επιτυχία. Αλλά αν καταφέρουμε κάτι στους ομίλους αυτό θα έχει ακόμα μεγαλύτερο αντίκτυπο. Θα είναι ούτως ή άλλως μία γιορτή αλλά εγώ θέλω να πάρουμε και αποτελέσματα. θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε μία σοβαρή ομάδα, μία ομάδα που έρχεται στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και αυτό ξεκίνησε από πέρσι και πρέπει να έχει συνέχεια φέτος. Μπορώ να υποσχεθώ ότι θα παρουσιαστούμε καλοί και δυνατοί για τους αντιπάλους μας»

Στο μεταξύ ο Βασίλης Μπάρκας σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Sport FM τόνισε:

«Περιμέναμε δυνατούς αντιπάλους και να μην είμαστε ένα από τα φαβορί αλλά μπορούμε να το παλέψουμε. Φυσικά και φαβορί για την πρώτη θέση είναι η Μπάγερν αλλά αν δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και κάνουμε ό,τι μας πει ο προπονητής μας τότε θα μπορούμε να ελπίζουμε. Ο πρώτος στόχος που περνάει από το μυαλό μου είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση. Ο δεύτερος είναι να περάσουμε στο Europa League. Φυσικά και το ενδεχόμενο που δεν θέλω να το σκέφτομαι καθόλου είναι να αποκλειστούμε. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να στοχεύεις ψηλά και να προσπαθείς. Με σοβαρότητα και με πολλή δουλειά μπορούμε να το πιστέψουμε».