Συνδρομητική υπηρεσία video streaming λανσάρει από τις 15 Σεπτεμβρίου η DC Entertainment. Το DC Universe όπως ονομάζεται η πλατφόρμα που φέρει τη σφραγίδα της μεγάλης εταιρίας κόμικς, θα προσφέρει στο κοινό της έναν μεγάλο κατάλογο τηλεοπτικών σειρών, ταινιών και κόμικς.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Κέβιν Σμιθ, ο οποίος ήταν ο οικοδεσπότης του σόου DC Daily, μια νέας υπηρεσίας καθημερινών διαδικτυακών live streaming προβολών.

H νέα πλατφόρμα θα προσφέρει πρωτότυπες σειρές που θα είναι γεμάτες με δράση, παράλληλα με σειρές κινουμένων σχεδίων. Ακόμα, μέσω αυτής θα είναι διαθέσιμες και κλασικές τηλεοπτικές σειρές.

Η παγκόσμια πρεμιέρα της DC Universe θα γίνει με την νέα σειρά «Titans», η οποία θα διαδραματίζεται στην Comic-Con της Νέας Υόρκης. Το πρώτο επεισόδιο θα ανέβει στις 12 Οκτωβρίου ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλα.

Σύμφωνα με την ιστορία της σειράς, νέοι ήρωες από το σύμπαν της DC θα αναδυθούν, και θα έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες της ενηλικίωσής τους αλλά και την προσπάθεια ενσωμάτωσής τους στον κόσμο του κλασικού κόμικ «Teen Titans».

Πέρα απ’ αυτό, η πλατφόρμα θα περιλαμβάνει και ειδικές εκδόσεις κόμικ ανάμεσα στις οποίες θα είναι οι πρώτες εμφανίσεις του Μπάτμαν, του Σούπερμαν και της Γουόντερ Γούμαν.

Οι λάτρεις των κόμικ θα βρουν για να ξεφυλλίσουν τεύχη όπως τα «Batman: Gothic», «The Authority series», «Green Arrow: Year One», «Shazam», «The New Teen Titans», «Identity Crisis», «The Batman Adventures», «Jack Kirby’s New Gods».