Τζέιμι Βάρντι και Γκάρι Κέιχιλ ενημέρωσαν τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ πως δεν θα συνεχψίσουν να αγωνίζονται με την Εθνική Αγγλίας.

Ο Τζέιμι Βάρντι επικαλέστηκε την ηλικία του (32 χρονών, αλλά και την επιθυμία να περνά περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του. Πάντως, έπαιξε και το ρόλο του το γεγονός ότι λόγω του Χάρι Κέιν δεν είχε θέση βασικού.

Ο Σάουθγκεϊτ προσπάθησε να τον μεταπείσει, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να λάβει την υπόσχεσή του πως αν στερέψει από επιλογές για την επίθεση, θα τεθεί στη διάθεσή του.

Ο Βάρντι έκανε ντεμπούτο το Μάιο του 2015 και έκτοτε δεν έλειψε ποτέ από αποστολή των «λιονταριών» μετρώντας συνολικά 26 εμφανίσεις και 7 γκολ.

Σε βιντεοσκοπημένη συνέντευξη που προβάλει η Τσέλσι στην επίσημη εφαρμογή της, ο Γκάρι Κέιχιλ, ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την εθνική Αγγλίας. «Νιώθω πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποχωρήσω, αλλά και υπερήφανος που εκπροσώπησα την χώρα μου σε μεγάλες διοργανώσεις», δήλωσε ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 ήταν το δεύτερο στην καριέρα του, αφού είχε αγωνιστεί και σε αυτό του 2014. Επιπλέον, ο Κέιχιλ εκπροσώπησε την Αγγλία και σε δύο Euro (2012 και 2016). Διατέλεσε και αρχηγός της εθνικής Αγγλίας, έχοντας σε 8 χρόνια παρουσίας 36 συμμετοχές και 5 γκολ.