Εξαλλος ο Ζοζέ Μουρίνιο αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου μετά τη βαριά ήττα από τη Τότεναμ στο Ολντ Τράφορντ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν εκνευρισμένος από ερώτηση δημοσιογράφου και ζήτησε σεβασμό δείχνοντας με τα δάκτυλα πως έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα στην Πρέμιερ Λιγκ. Μάλιστα επεσήμανε ότι όλοι οι υπόλοιποι προπονητές έχουν κατακτήσει δύο! Η Γιουνάιτεντ ηττήθηκε 3-0 από την Τότεναμ, σε ένα παιχνίδι που είχε 23 τελικές, ενώ στο α’ μέρος έχασε αρκετές ευκαιρίες για γκολ.

«Πέρσι χάσαμε εδώ από τη Σεβίλλη για τους 16 και μας αποδοκίμασε το κοινό, γιατί το αξίζαμε. Δεν ήμασταν όσο καλοί θα έπρεπε και η Σεβίλλη άξιζε να περάσει. Τώρα όμως οι παίκτες μου έφυγαν από το γήπεδο και χειροκροτήθηκαν, γιατί το άξιζαν. Ξέρετε ποιο ήταν το αποτέλεσμα; 3-0! Κι εγώ έχω τρία πρωταθλήματα, έχω κκατακτήσει ένα περισσότερο από όσα οι υπόλοιποι 19 προπονητής της Premier League μαζί. Άρα σεβασμό! Σεβασμό, σεβασμό, σεβασμό!», είπε ο Μουρίνιο και έφυγε εκνευρισμένος από την αίθουσα.

Να σημειώσουμε ότι από τους υπόλοιπους 19 προπονητές στην Πρέμιερ Λιγκ έχουν κατακτήσει από ένα τίτλο, οι Γκουαρντιόλα και Πελεγκρίνι.