Οι «Λύκοι» τρόμαξαν,τη Μάντσεστερ Σίτι που άφησε στο Μολινό δύο βαθμούς. Το 1-1 κρίνεται δίκαιο αποτέλεσμα,καθώς η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα μπορεί να είχε τρία δοκάρια, ωστόσο και η Γουλβς έπαιξε εξαιρετικά και απείλησε αρκετές φορές την εστία του Εντερσον. Πάντως, η Σίτι δικαιούται να έχει παράπονα, καθώς το γκολ της Γουλβε σημειώθηκε με το χέρι.

Στο 20′ οι γηπεδούχοι πέτυχαν γκολ με τον Ραούλ Χιμένεθ αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Αμέσως μετά, η Σίτι είχε δύο δοκάρια σε ένα δίλεπτο με τους Αγουέρο (21′ ) και Στέρλινγκ (22′).

Στο 57′ η Γουλβς προηγήθηκε με κεφαλιά του Μπολί (στο ριπλέι η μπάλα φάνηκε να χτυπά στο χέρι του), ύστερα από σέντρα του Μουτίνιο. Δώδεκα λεπτά αργότερα, η Σίτι ισοφάρισε με κεφαλιά του Λαπόρτ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Γκιντογκάν. Στα τελευταία λεπτά, με πρωταγωνιστή τον Τραορέ, η Γουλβς δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία της Σίτι, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Σε εκτέλεση φάουλ του Αγουέρο, η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι του Ρουί Πατρίτσιο.