Η προκλητική στάση του Παύλου Πολάκη τις τελευταίες ημέρες δεν έχει περάσει απαρατήρητη από κανέναν. Η φράση του ότι οι νεκροί στο Μάτι «θολώνουν» ή «μαυρίζουν (σύμφωνα με την αλλαγή του ΑΠΕ), την εικόνα της επιτυχημένης διαχείρισης της φωτιάς από την πλευρά του κράτους, ήταν αν τι άλλο άκρως προκλητική. Αλλά και η επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον όσων των κατέκριναν χειροτέρευσε την κατάσταση εναντίον του.

«Τώρα που θα ξεμείνεις από δουλεια και δεν θα σου δίνει σημασία κανένας να δούμε τι θα λες», του γράφει κάποιος.

Πληθώρα σχολίων και από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι εξέφρασαν για ακόμη μια φορά την αγανάκτηση και την οργή τους για την τραγωδία στο Μάτι και τις προκλητικές δηλώσεις στελεχών της κυβέρνησης.

Λίγο αργότερα και μετά τον σάλο που προκλήθηκε ο υπουργός μέσω ανάρτησης  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέλησε να απαντήσει στις αντιδράσεις για τη δήλωσή του.

Στην ανάρτησή του, όμως, ο κ. Πολάκης φαίνεται πως δεν έχει καμία διάθεση μεταμέλειας, καθώς όχι μόνο δεν ανακαλεί τη δήλωσή του αλλά προβαίνει σε επίθεση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, όντας προφανώς εκτεθειμένος, τα οποία κατηγορεί για «λάσπη, διαστρέβλωση ειδήσεων και μαύρη προπαγάνδα».

Angie@angie22gr

η μόνη ασύμμετρη απειλή απεδείχθη οτι είστε εσείς και κάτι πρέπει να κάνουμε για να προστατευτούμε από εσάς…..αβουλοι ανίκανοι μοιραίοι αλλά και θρασείς…..

test tester@hellasspecial

Αυτός ο άνθρωπος υποτίθεται πως είναι μορφωμένος, με σοβαρό επάγγελμα (ιατρός)? και η συμπεριφορά του είναι χειρότερη κι από αμόρφωτο γιδοβοσκο… Συγχαρητήρια σε όσους τον ψήφισαν, όπως και άλλα τέτοια «μπουμπούκια»…

Leonidas ToEat ♎@AnAthenianToLDN

«Αποτελεσματικά λειτούργησε το σύνολο των μηχανισμών του κράτους, όσο και αν ο τελικός αριθμός των θυμάτων «θολώνει» την εικόνα»

Γι αυτό ρε αλήτη κάλυπτες την ύπαρξη νεκρών? Επειδή σου θόλωναν την εικόνα?

lena_sm@duck22222222

Ρε πάτε καλά στο Μαξίμου ή παίρνετε κάτι ομαδικά???? Είστε ντιπ για ντιπ ηλιθιοι ελεος πια ούτε τους νεκρούς δεν σέβεστε. Μια λεπτομέρεια η εξυβριση νεκρών διώκεται ποινικά βέβαια είναι το λιγότερο για το οποίο μπορουν να σας διώξουν…

Ste506@ste506

Ο Πολάκης δήλωσε πως οι νεκροί θόλωσαν την επιτυχία της κυβέρνησης… παρομοίως πέρσι το 1,4% της ανάπτυξης έναντι στόχου 2,7% θόλωσε την επιτυχία της κυβέρνησης. Ένα παράξενο πράγμα πάντα τα αποτέλεσμα θολώνουν την επιτυχία των κυβερνητικών πολιτικών