Ανάμεσα στα θύματα της φονικής πυρκαγιάς βρέθηκε και ο μπασκετμπολίστας του Μαραθώνα, Παναγιώτης Χαμηλοθώρης. Η σορός του ταυτοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης, ενώ η ανακοίνωση της δυσάρεστης είδησης έγινε από μέλος της οικογένειάς του.

Μαζί με την οικογένειά του και τους οικείους του, θρηνεί και ομάδα ΜΕΣ Μαραθώνα, η οποία αποχαιρετά τον 29χρονο μπασκετμπολίστα με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook:

«Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι σήμερα ταυτοποιήθηκε ανάμεσα στους ανθρώπους που έχασαν την ζωή τους στην καταστροφική πυρκαγιά και ένα δικό μας παιδί, ο Παναγιώτης μας.

Η οικογένεια του ΜΕΣΜΑ είναι φτωχότερη μετά από μια τραγωδία που δεν έχει τέλος….

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη καλό κουράγιο και καλή δύναμη!!!

Δε θα ξεχαστεί ποτέ αυτός ο καταπληκτικός άνθρωπος με την αγνή ψύχη, θα ζει πάντα μέσα στην καρδιά μας!!!

Κάθε παιχνίδι της ομάδας από δω και στο εξής θα είναι αφιερωμένο στον Παναγιώτη μας!!!»

Με τη σειρά του και ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Κοτταρίδης έσπευσε να αποχαιρετίσει το νεαρό καλαθοσφαιριστή με μια φωτογραφία των δυο τους συνοδευόμενη από ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα:

«Οπως ήμουν στην εξέδρα τρέχεις και μου λες, πρόεδρε θέλω να βγάλουμε μια φωτογραφία να έχω να την δείχνω στον κόσμο όταν θα πάμε στην Α1 τον Μαραθώνα, γιατί με εσένα στο τιμόνι η ομάδα εκεί πάει!!!

Ετσι μου είπες γλυκέ Παναγιωτάκη και βγάλαμε αυτή την φωτογραφία γελώντας και οι δυο με την καρδιά μας!!

Ετσι ήσουν πάντα ζωντανός και χαμογελαστός.

Η καρδιά μου έχει κοπεί στα δυο….

Παλικάρι μου καλό δε θα σε ξεχάσω ποτέ!!!»

Η οικογένεια του θύματος, όπως και οι περισσότερες άλλωστε ζήτησαν να παραμείνουν ιδιωτικές οι στιγμές του αποχαιρετισμού του αγαπημένου τους προσώπου που χάθηκε στη φωτιά και να παρευρεθούν μόνο στενοί συγγενείς και φίλοι. Αντί μάλιστα να κατατεθούν στεφάνια, ζήτησαν να δοθούν δωρεές υπέρ του Λύρειου Ιδρύματος