Συγκινητική χαρακτήρισε η Περιφέρεια Αττικής την αλληλεγγύη του κυπριακού λαού, που συγκέντρωσε μεγάλη ποσότητα ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Το Σάββατο 28 Ιουλίου ο Επίτροπος Εθελοντισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γιάννης Γιαννάκη παρέδωσε 1.000 κιβώτια με 10.000 κιλά είδη πρώτης ανάγκης και ιατρικά είδη, στο Κέντρο Εφοδιασμού της Περιφέρειας Αττικής και τον αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Αθηνών, Χρήστο Καπάταη, ο οποίος συνοδευόταν από τους περιφερειακούς συμβούλους Ελισσάβετ Τασούλη και Μιλτιάδη Ευσταθιάδη.

Ο κ. Γιαννάκη, συνοδευόμενος από τον πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα, Κυριάκο Κενεβέζο, και την Ελένη Σταύρου, μέλος του Κοινοβουλίου της Κυπριακής Δημοκρατίας, μεταξύ άλλων, μετέφερε στην Περιφέρεια Αττικής το μήνυμα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι η κυπριακή κυβέρνηση και ο κυπριακός λαός στέκονται στο πλευρό της Ελλάδας και του λαού της, κάνοντας ό,τι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου η έμπρακτη αλληλεγγύη να έχει ουσία και αντίκρισμα για όσους την έχουν ανάγκη.

Επιπλέον, ο Επίτροπος Εθελοντισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ενημέρωσε τον αντιπεριφερειάρχη για τη δυνατότητα της Κύπρου να προσφέρει εθελοντική βοήθεια κάθε είδους, ακόμα και για φιλοξενία παιδιών και οικογενειών αν υπάρχει ανάγκη. Ο κ. Γιαννάκης είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στους χώρους του Κέντρου Logistics της Περιφέρειας Αττικής και να δει από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από