Με δύο γκολ του Φαβίλι (32΄, 40’) η Γιουβέντους (που αγωνίστηκε φυσικά χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος βρίσκεται σε διακοπές) επικράτησε 2-0 της Μπάγερν σε φιλικό αγώνα στην Φιλάδέλφεια, για το International Champions Cup.

Στο ίδιο τουρνουά, η Λίβερπουλ στο Νιου Τζέρσει, επιβλήθηκε με 2-1 της Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας σκόρερς, Σαλάχ (63΄) και Μανέ (90+4). Για τους πρωταθλητές Αγγλίας σκόραρε ο Σανέ (85΄)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποδείχθηκε πιο εύστοχη και τυχερή στη διαδικασία των 26 (!) πέναλτι, επικρατώντας 9-8 της Μίλαν στην Πασαντένα. Με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του αγώνα, από τα γκολ των Μάτα (12΄) και Σούσο ( 15΄).

Η Μπενφίκα νίκησε (4-3) στα πέναλτι την Ντόρτμουντ στο Πίτσμπουργκ, με την κανονική διάρκεια της συνάντησης να ολοκληρώνεται με σκορ 2-2. Και τα δύο γκολ για τους Γερμανούς σημείωσε ο Φιλίπ (20΄, 22΄), Αντρέ Αλμέιδα (51΄) και Σεμέδο (69΄) για την Μπενφίκα. O Aνδρέας Σάμαρης πέρασε σαν αλλαγή για την ομάδα της Λισαβόνας στ 66’ στην θέση του Πίτσι.

Επίδειξη από την Τότεναμ στο Σαν Ντιέγκο, που κέρδισε εύκολα με σκορ 4-1 την Ρόμα. Γιορέντε (9΄, 18΄), Λούκας Μόουρα (28, 44΄) τα γκολ των Αγγλων, ο Σικ είχε ανοίξει το σκορ για τους Ρωμαίους. Σε όλο το ματς αγωνίστηκε ο Κώστας Μανωλάς, αλλάγή για τους «πετεινούς» μπήκε στο 83΄αντί του Πέτερς ο Κύπριος Γεωργίου.