Ο Ατρόμητος ρίχνεται απόψε (20.45, Epsilon) στη μάχη για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Ντιναμό Μπρεστ. Οι Περιστεριώτες θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και δεν χωρά αμφιβολία πως η ελληνική ομάδα έχει τις δυνατότητες να τα καταφέρει. Το σημαντικό νέο για τον προπονητή του Ατρομήτου Νταμίρ Κάναντι είναι ο βαθμός ετοιμότητας του Κυριάκου Κιβρακίδη, καθώς ο δυναμικός μπακ είναι πανέτοιμος για ν’ αγωνιστεί. Ο αυστριακός κόουτς του Ατρομήτου περίμενε με αγωνία τα νέα για τον Κιβρακίδη, καθώς είναι νοκάουτ ο Σάκιτς και δεν ήθελε να σκέφτεται το ενδεχόμενο απουσίας και του Κιβρακίδη. Το σημαντικό λοιπόν είναι ότι ο Κιβρακίδης έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και θα είναι στη βασική ενδεκάδα της ομάδας του στον πρώτο επίσημο αγώνα τής σεζόν για τον Ατρόμητο.

Ο Ατρόμητος επιστρέφει απόψε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στόχος φυσικά της ομάδας του Περιστερίου είναι να εξασφαλίσει ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς επί ελληνικού εδάφους. Ο Νταμίρ Κάναντι επισήμανε στους παίκτες του τις δυσκολίες του παιχνιδιού, ζήτησε προσοχή και συγκέντρωση και τόνισε πως θα είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του να πετύχει γκολ στην έδρα της Ντινάμο.

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι οι παίκτες του Ατρομήτου θα αγωνιστούν στο αποψινό παιχνίδι με μαύρα περιβραχιόνια, σε ένδειξη πένθους για τον άδικο χαμό πολλών συνανθρώπων μας από την τραγωδία των καταστροφικών πυρκαγιών.

Η ομάδα του Περιστερίου έκανε πριν από δύο ημέρες σχετικό αίτημα στην UEFA, το οποίο και έγινε αποδεκτό.

Η αποστολή του Ατρομήτου για το αποψινό παιχνίδι με την Ντιναμό Μπρεστ είναι η ακόλουθη: Μίρκοβιτς, Μέγερι, Ρισβάνης, Στρούγγης, Γιαννούλης, Χατζηισαΐας, Κιβρακίδης, Νάτσος, Μανούσος, Γαρουφαλιάς, Μπουσούλατζιτς, Μάντσον, Βασιλακάκης, Ενσικουλού, Μούγιακιτς, Κουλούρης, Καρασαλίδης, Ούμπιδες, Μπρούνο, Κωτσόπουλος.