Οπως ο Ατρόμητος έτσι και ο Αστέρας Τρίπολης αρχίζει απόψε την προσπάθειά του για μια καλή ευρωπαϊκή πορεία, με τους Αρκάδες να αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Χιμπέρνιαν. Ο Αστέρας θα δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι του για τη νέα σεζόν στη Σκωτία και γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο στόχος είναι ένας.

Οι Αρκάδες θέλουν να βάλουν βάσεις πρόκρισης απόψε στο Εδιμβούργο και είναι σίγουρο πως η ελληνική ομάδα έχει τις δυνατότητες να τα καταφέρει. Κανείς βέβαια δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι τα πράγματα θα είναι εύκολα και είναι ξεκάθαρες οι εντολές που έχει δώσει στους παίκτες του ο Σάββας Παντελίδης. Ο προπονητής του Αστέρα έχει επισημάνει τις «παγίδες» που υπάρχουν και ζητά προσοχή και συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Τα προβλήματα είναι αρκετά για τον έλληνα τεχνικό, καθώς ο Παντελίδης δεν έχει στη διάθεσή του τρεις παίκτες. Τασουλής, Βλάχος και Φερνάντεθ αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και έμειναν εκτός αποστολής, καθώς δεν θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα τους στο αποψινό ματς. Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για τον πολύ σημαντικό αγώνα με τη Χιμπέρνιαν είναι η εξής: Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης, Ματρικάρντι, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κώτσιρας, Μαρτίνεθ, Χριστόπουλος, Κυριακόπουλος, Βαλιέντε, Μουνάφο, Μπέλοκ, Σάλας, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Ρόλε, Καλτσάς, Μπαστιάνος, Μανιάς και Δουβίκας.

Οι παίκτες του Αστέρα έκαναν χθες το βράδυ προπόνηση στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί το παιχνίδι ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για τον πρώτο επίσημο αγώνα της φετινής σεζόν.

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια, σε ένδειξη πένθους για τα θύματα των καταστροφικών πυρκαγιών στην Αττική. Είναι όμως αξιοσημείωτο πως μαύρα περιβραχιόνια θα φορέσουν και οι ποδοσφαιριστές της Χιμπέρνιαν. Δεν χωρά αμφιβολία πως πρόκειται για μια σημαντική κίνηση από την πλευρά της σκωτσέζικης ομάδας.