Μια αμφιλεγόμενη ανάρτηση της δημοσιογράφου στην εφημερίδα «Αυγή» και στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» Ευγενίας Λουπάκη, η οποία είναι σύζυγος του Θανάση Καρτερού, διευθυντή του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού προκάλεσε χαμό στο διαδίκτυο. Στην αρχική ανάρτηση η κυρία Λουπάκη έγραφε: «Κόψτε τα πρωτοφανής τραγωδία: 63 ήταν οι νεκροί το 2007….

Οι περισσότεροι που διάβασαν την ανάρτηση θεώρησαν ότι προσπάθησε να γίνει ενός είδους σύγκριση ή συψηφισμός των νεκρών επί ΝΔ και αυτών επί ΣΥΡΙΖΑ.

Στον «τοίχο» της η σύζυγος του Καρτερού δέχθηκε βροχή από διαμαρτυρίες και ύβρεις για να απαντήσει αρχικά: «Ενώ βρίσκομαι στο Κόκκινο σε έκτακτη εκπομπή δέχομαι επιθέσεις για την προηγούμενη ανάρτησή μου. Οσοι την ερμήνευσαν ως σκορ στο ταμπλώ» όσοι θεώρησαν ότι εγώ συγκρίνω νεκρούς επι ΝΔ με νεκρούς επί ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι επειδή δεν με ξέρουν. Δεν είναι παρανόηση. Ξέρουν πολύ καλά ότι δεν είμαι αυτό που προσπαθούν να παρουσιάσουν, ακόμα κι αν η ανάρτηση φραστικά παρεξηγείται. Και είναι συγκεκριμένοι που εμφανίζονται στον τοίχο μου μόνο για να «κατακεραυνώσουν»

Πολλοί ζήτησαν από την κ. Λουπάκη να κατεβάσει την ατυχή ανάρτηση, κάτι που έκανε επιτιθέμενοι σε όσους την κατακεραύνωσαν.

«Μετά από μια τρίωρη έκτακτη ενημερωτική εκπομπή αρνούμαι να επιστρέψω στην αρένα του φεισμπουκ. Διέγραψα την ανάρτηση περί «πρωτοφανούς τραγωδίας» διότι είμαι σίγουρη ότι έχετε κανει την δέουσα αναπαραγωγή. Βολευτείτε στον καναπέ σας και συνεχίστε το βρισίδι και τις απειλές στο δικό σας τοίχο, όχι στον δικό μου. Πιστοποιητικά αριστερης πολιτικής ορθότητας δεν χρειάζομαι ούτε και είστε άξιοι να δώσετε. Ξέρετε εσείς ποιους και ποιες εννοώ . Οι φίλοι ξέρουν επίσης ότι έλαβα υπόψιν τη γνώμη τους για την διατύπωση. Και ΟΛΟΙ ξέρουν ότι δεν έκανα κανένα συμψηφισμό, αλλά αναφερόμουν στην υπερβολική χρήση του όρου «πρωτοφανής» από τα ΜΜΕ», σημείωσε στην νέα ανάρτησή της.